China Works
Image default
Winkelen

Koop hier uw hoogwaardige brillen en brillenglazen

Zoekt u een betrouwbare brillenwinkel vlak bij Genk? Surf dan naar bruninx.be en bekijk het ruime assortiment van Bruninx Design Optics. Deze brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, is een gespecialiseerde opticien waar u hoogwaardige brillen en brillenglazen kunt kopen. Daarnaast is deze brillenzaak een familiebedrijf met jarenlange ervaring en ruime kennis omtrent moderne technologie. De combinatie van expertise en een ruim aanbod aan diverse brillen en brillenglazen zorgt ervoor dat u bij de opticien gegarandeerd een passende bril kunnen aanmeten, die aan uw behoeften en wensen voldoet. Daarbovenop geniet u ook nog eens van garantie op uw brillenglazen.

Een uitgebreid aanbod aan diverse topmerken

Cartier, Chanel, Bvlgari, Burberry, Fendi; u vindt deze topmerken allemaal bij de beste brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk. Naast een uitgebreid assortiment aan topmerken, geeft deze brillenwinkel ook nog een verzekering op uw brillenglazen en brillen. Indien u kwalitatief goede brillenglazen wilt, zijn de merken Zeiss en Hoya uitermate geschikt. Wanneer u kiest voor één van deze twee merken, dan bent u verzekerd van duurzame glazen voor uw bril. Kwalitatief hoogwaardige brillenglazen zorgen ervoor dat u van uw zicht optimaal geniet en de garantie sust uw geweten. Deze brillenwinkel streeft naar de beste kwaliteit en afwerking voor uw glazen. Een ervaren en betrouwbare opticien van de brillenwinkel gaat graag met u op zoek naar een nieuw montuur. Dankzij de garantie op brillenglazen bent u zeker dat uw bril lang zal meegaan.

Bestel uw bril in de webshop

U kunt eenvoudig en snel uw gewenste bril en brillenglazen bestellen in hun webshop. U hoeft dus niet uit huis om een bril van een topmerk aan te schaffen. Wilt u liever de brillen fysiek zien en passen? Geen probleem! Van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 18.30 uur is deze betrouwbare brillenwinkel in Hasselt, dicht bij Genk, geopend. Van te voren een afspraak maken zorgt ervoor dat u gegarandeerd geholpen wordt. Bekijk de monturen met uw eigen ogen en doe gelijk een oogmeting. Twee vliegen in één klap. De contactgegevens vindt u op de website van de brillenzaak.