China Works
Zakelijke dienstverlening

Horecameubilair in allerlei soorten en maten

U bent op zoek naar nieuw horecameubilair, maar weet niet goed waar u deze zoektocht moet beginnen. Er is een groot aanbod aan horecameubilair op de markt, wat het soms lastig kan maken te bepalen welke meubels het best bij uw horecagelegenheid passen. Wilt u de keuze hebben uit een ruim aanbod en daarbij verzekerd zijn van kwaliteit? Dan koopt u uw horecameubilair bij Lavigne. Zij hebben met hun zeer diverse aanbod zeker het meubilair waar u naar op zoek bent. Daarnaast verkoopt Lavigne horecameubilair van vooraanstaande designmerken, waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit van uw nieuwe aankoop. Maar niet alleen let Lavigne op de vormgeving, ook comfort en ergonomie zijn een belangrijk punt van aandacht.

Ruime keuze aan meubilair voor een compleet nieuwe inrichting

Of u nu op zoekt bent naar nieuwe stoelen voor in uw bedrijfskantine of het complete restaurant van uw hotel opnieuw wilt inrichten, Lavigne heeft het geschikte horecameubilair voor uw bedrijf. Kantinestoelen, fijne zetels voor bij de open haard, stapelbare stoelen of barkrukken voor uw grotere evenementen, u vindt ze allemaal bij Lavigne. Op de website vindt u een selectie van het grote aanbod van dit dynamische bedrijf. Maar voor een indruk van het complete aanbod maakt u het beste de rit naar Zoutleeuw om u in de showroom te verbazen over het uitgebreide aanbod.

Het team biedt ondersteuning bij het maken van uw keuze

Met zoveel keuze aan horecameubilair kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval helpen de specialisten van Lavigne u graag bij uw keuze. Dit kan met iets kleins, als meedenken welke stoelen het beste bij uw bedrijf passen, maar ook voor de totaalrealisatie van uw nieuwe interieur kunt u hier terecht. Met een grote betrokkenheid en stiptheid weten zij elke keer weer een prestatie van formaat neer te zetten. Tientallen tevreden klanten gingen u voor.

https://lavigne.be/