China Works
Dienstverlening

Laat een aangename sfeer in jouw huis creëren door deze vastgoedstylist

Als je van plan bent om je huis te verkopen, wil je dit over het algemeen zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. Veel mensen richten hun huis in naar hun eigen stijl. Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het een goed idee om de inrichting wat aan te passen, niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde stijl. Je wilt dat mensen die geïnteresseerd zijn meteen een goed gevoel krijgen wanneer ze het huis komen bekijken. Wanneer de inrichting van een huis niet past bij de wensen en de stijl van de eventuele kopers, is het mogelijk dat zij afhaken. Daarom doe je er verstandig aan om een vastgoedstylist in te schakelen bij het verkopen van je huis. Een vastgoedstylist zorgt ervoor dat jouw huis helemaal verkoopklaar is.

Laat jouw huis verkoopklaar maken

Een vastgoedstylist van IntraStijl zorgt er met een relatief laag budget voor dat jouw huis verkoopklaar is. Veel mensen die een huis willen kopen, kijken vaak niet verder dan de bestaande inrichting en de sfeer van een woning. Door een aangename sfeer te laten creëren door een vastgoedstylist voelen verschillende mensen zich meteen goed in jouw huis of appartement. Deze specialist zorgt voor een mooie inrichting. Je kunt hierbij kiezen uit twee verschillende opties. Bij de eerste optie loop je samen met de stylist door het huis en krijg je ter plekke een verslag om zelf aan de slag te gaan. De andere optie is om alles uit handen te geven. De vastgoedstylist gaat dan met diverse kamers aan de slag met behulp van tijdelijke meubels voor een sfeervolle decoratie. Het leveren, inrichten en ophalen van de meubels wordt allemaal voor je geregeld.

Vraag meer informatie aan

Als jij jouw huis zo snel mogelijk wilt verkopen, is het een goed idee om een vastgoedstylist van IntraStijl in te schakelen. Je hebt de keuze uit echte of kartonnen meubels, maar kunt er ook voor kiezen om één kamer te laten inrichten. Er zijn genoeg mogelijkheden bij deze specialist. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende opties.

https://www.intrastijl.be/