China Works
Image default
Dienstverlening

Meer inzicht in uw personeelsplanning dankzij software voor schoonmaakbedrijven

De schoonmaakbranche is een branche die nooit verveelt. De verscheidenheid aan klanten, opdrachten en locaties zorgt voor een afwisseling die door veel schoonmakers als absoluut pluspunt van hun werk wordt aangemerkt. Tegelijkertijd wordt de branche ook door enkele moeilijkheden gekenmerkt. Grote concurrentie, een altijd aanhoudende tijdsdruk en lichamelijke problemen van de schoonmakers zijn daarvan voorbeelden. Het verzuimniveau binnen deze branche ligt aanzienlijk hoger dan het gemiddelde. Dit is grotendeels te verklaren door de vergrijzing van de werknemers.

Een belangrijk hulpmiddel om het overzicht te behouden

Het uitvallen van personeel zorgt steeds vaker voor problemen bij schoonmaakbedrijven. In sommige gevallen zelfs dusdanig dat het management zelf zich genoodzaakt ziet om de mouwen op te stropen en de schoonmaakhandschoenen aan te trekken. Iets wat allesbehalve wenselijk is. Een stevige personeelsplanning is dan ook van groot belang. Daarmee lost u uiteraard niet zomaar uw personeelstekort op, maar verkrijgt u wel belangrijk inzicht in de stand van zaken. Software voor schoonmaakbedrijven vormt hierin een doorslaggevend hulpmiddel.

Een betere planning, een hogere klanttevredenheid

Software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack, helpt u als ondernemer bij het beheersen van de planning. Iets wat een directe invloed heeft op de tevredenheid van uw klanten. Zij verwachten immers dat u uw afspraken nakomt. Terwijl u er met de software voor zorgt dat de planning op de rit blijft, kunt u ondertussen nadenken over structurele oplossingen voor de personeelsproblemen die al jarenlang bij niet alleen uw, maar ieder schoonmaakbedrijf spelen.

Krijg real-time inzichten

Bent u op zoek naar betrouwbare software voor schoonmaakbedrijven? Dan bent u bij M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk aan het juiste adres. Dit bedrijf houdt zich bezig met research, ontwikkeling en productie van softwarepakketten voor specifiek deze branche. Een van de vaakst afgenomen typen software is CleanJack. Met CleanJack maakt u eenvoudig planningen en roosters. De uitgevoerde taken en werktijden verschijnen na het werk direct online in het systeem. Rapportages kosten u zo geen enkele inspanning meer.