China Works
Image default
Dienstverlening

Eiken fineer plinten geven uw interieur extra sfeer

Natuurlijk wilt u dat het interieur van uw woning stijlvol, dan wel knus en gezellig is. Dat bereikt u door met zorg uw meubels te kiezen. Maar ook de vloer verdient de nodige aandacht. Een stevige eiken vloer met een bijzondere uitstraling vormt de basis voor een interieur waar u trots op kunt zijn. Zeker als u de vloer afwerkt met bijpassende eiken fineer plinten. Deze kunt u in een contrasterende kleur bestellen of in dezelfde kleur als de vloer. Plinten zorgen ervoor dat de vloer mooi wordt afgewerkt maar ze voorkomen ook dat er vuil en stof in de naden langs de muren ophoopt.

Is uw vloer toe aan een grondige make-over?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een mooie eiken vloer in uw nieuwe huis? Of is uw vloer toe aan een opknapbeurt, bijvoorbeeld met mooie eiken fineer plinten? Dan bent u bij Q-Floor in Rotselaar aan het juiste adres. Hier vindt u een fraaie collectie vloeren van de beste kwaliteit. Alle vloeren worden vervaardigd van Europees eiken. De bomen daarvoor worden speciaal gekweekt. Er is dus geen sprake van het kappen van bossen die deel uitmaken van natuurgebieden. De planken worden op verschillende manieren bewerkt om ze hun specifieke kleur en patroon te geven.

Kies voor een eiken vloer van topkwaliteit

Een mooie eiken vloer, daar hangt een prijskaartje aan. Maar u heeft dan wel een vloer die tientallen jaren mee kan gaan. Voorwaarde is dat het hout op de juiste manier wordt behandeld. Breng bijvoorbeeld eens in de paar jaar een nieuwe beschermende laag lak aan. Niet alleen op de vloer zelf, maar behandel ook de eiken fineer plinten. Als u dit consequent doet dan zult u zien dat uw vloer vele jaren nadat deze is geplaatst nog steeds in topconditie is. Wilt u inspiratie opdoen voor mooie vloeren en plinten? Neem dan eens een kijkje op hun website!

https://q-floor.com/nl/fineer-plinten