China Works
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijk gevormde borsten door een borstvergroting achter de spier

Als u graag een borstvergroting wilt, dan kunt u terecht bij de Kliniek Dr. Wim Danau. De kliniek is al jaren een vertrouwd adres voor cosmetisch chirurgische ingrepen. U kunt hier dus ook een borstvergroting laten doen waarbij er implantaten worden ingebracht in uw borsten waardoor ze groter worden. Er zijn verschillende methodes om een borstvergroting te uit te voeren en er kunnen ook verschillende vullingen worden gebruikt. Op dit moment worden medisch goedgekeurde siliconen het meeste gebruikt die u zonder aarzeling kunt laten inbrengen. U kunt ook nog kiezen welke vorm en grootte de implantaten hebben, en u heeft de keuze tussen borstvergroting achter de spier of liever ervoor.

 Wat is het voordeel van een borstvergroting achter de spier?

U kunt bij het plaatsen van de prothese kiezen voor achter de borstspier of tussen de borstspier en het borstweefsel in. Het voordeel van een borstvergroting achter de spier is dat borsten na het inbrengen van de protheses er natuurlijker uitzien. Ze hebben een mooie druppelvormen en de randen van de prothese zijn ook niet zichtbaar doordat de spieren die eroverheen lopen de siliconen eronder enigszins samendrukken. Dat is anders met een borstvergroting voor de borstspier. Daar kunnen de randen namelijk wel zichtbaar zijn als u minder borstweefsel heeft. Het nadeel van deze behandelmethode is dat vrouwen die intensief sporten en hun borstspieren trainen niet voor een borstvergroting achter de spier kunnen kiezen. 

Wilt u ook een borstvergroting achter de spier laten doen bij een betrouwbare kliniek?

Als u ook graag een borstvergroting achter de spier wilt laten uitvoeren dan kunt u dat laten doen bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Dit is een betrouwbare kliniek waar cosmetisch chirurgische ingrepen worden uitgevoerd als borstvergrotingen. Voor de ingreep vindt er eerst een consult plaats met de chirurg die u uitvoerig zal informeren over de procedure en u vragen naar uw wensen. Bij de Kliniek Dr. Wim Danau bent u dus in goede handen voor een borstvergroting.

https://danau.be/