China Works
Groothandel

De beste basis voor jouw schilderwerken bij deze verfwinkel in Turnhout

Voor de fanatieke doe-het-zelvers is het wellicht geen verrassing: een goede primer doet wonderen voor jouw schilderwerk. Een primer wordt ook wel een grondverf genoemd. Door een primer of grondverf aan te brengen, zorg je ervoor dat jouw ondergrond geen verf kan opzuigen. Bovendien verhinder je dat eventuele vuildeeltjes doordringen in de afwerklaag. Het voordeel van het gebruik van een primer is dus tweeledig en zorgt voor een prachtige afwerking bij jouw project.

Vraag advies aan een specialist om jouw ondergrond te primen

Uiteraard is het belangrijk dat je de juiste primer kiest bij jouw ondergrond. Het verschilt namelijk of je wilt gaan schilderen op hout of metaal, maar ook wanneer je bijvoorbeeld binnen- of buitenmuren gaat schilderen. Verfwinkel Schoeters in Kasterlee wordt gerund door twee broers die zelf schilder zijn en al vele projecten in de regio Turnhout hebben mogen realiseren. Daarom zijn zij ook dé adviseur bij uitstek als je meer wilt weten over het gebruik van een primer voor jouw verfwerkzaamheden. Bij deze verfwinkel in Kasterlee, vlakbij de stad Turnhout, zijn er primers verkrijgbaar van verschillende merken. Denk hierbij aan onder andere:

  • Flexa voor binnen- en buitengebruik op hout en metaal
  • Herbol is geschikt voor ferro- en nonferrometalen (let op: sterke geur)
  • Mathys Pegaprim is ultra-isolerend voor hout, metaal, muur en plafond
  • Classidur is geschikt voor gebruik op hout, metaal en steen
  • Van Sikkens zijn meerdere varianten beschikbaar die allemaal geschikt zijn voor andere materialen.

Breng een bezoek aan de verfwinkel of bestel online

In de regio Turnhout bevindt zich verfwinkel Schoeters, in het plaatsje Kasterlee. Hier heb je niet alleen keuze uit verschillende soorten primers, maar kun je ook topverf en andere gereedschappen aanschaffen. Dit kan zowel in de winkel als in de webshop. Bestel je artikelen via de webshop? Naar adressen in België worden bestellingen vanaf €50,- gratis verzonden. Betaling geschiedt eenvoudig via Bancontact of MasterCard.

https://www.schoetersbvba.be/