China Works
Image default
Onderwijs

Onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs op maat

Leerlingen op basisscholen zitten vaak op verschillende niveaus en blinken uit in andere vakken. De een leert snel en de ander heeft wat meer tijd nodig. Om deze redenen bieden leerkrachten steeds vaker persoonlijke leertrajecten aan kinderen in het lager onderwijs. Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk helpt leerkrachten daar graag bij door onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs op maat aan te bieden. Zo dragen zij een steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen op basisscholen.

Welk lesmateriaal vind je in het aanbod van deze uitgeverij?

In het assortiment van deze uitgeverij uit Nieuwendijk vind je lesmateriaal over verschillende vakken en onderwerpen die op de basisschool behandeld worden. Per vak vind je diverse soorten materiaal die elk gericht zijn op één bepaald aspect van het betreffende vak. Het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim is niet alleen erg leerzaam, maar ook nog eens leuk voor kinderen! Zo vind je werkbladen voor rekenen met leuke puzzels. Op deze manier krijgen kinderen spelenderwijs rekensommen te leren en zullen zij zich op een leuke manier ontwikkelen. Je vindt in het assortiment van deze uitgeverij altijd gepast leermateriaal, ongeacht het niveau van de kinderen. Dankzij het lesmateriaal kun je de snelle leerlingen een extra uitdaging bieden terwijl je de langzamere leerlingen helpt om bij te benen met de rest met extra lesmateriaal over de moeilijkere vakken.

Bestel het lesmateriaal voor de kinderen in je klas eenvoudig online

Wil je graag een persoonlijk leertraject bieden voor de kinderen in je klas of de kinderen op je school? Deze uitgeverij maakt dat graag mogelijk! Ontdek snel het assortiment aan onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs online en bestel alles wat je nodig hebt eenvoudig in hun webshop. Dankzij het handige lesmateriaal van deze uitgeverij zul je merken dat de kinderen zich sneller ontwikkelen en spelenderwijs meer leren over de vakken die zij lastig vinden.

https://www.kinheim.be/