China Works
Aanbiedingen

Volle lippen in een handomdraai

Volle lippen in een handomdraai

Onze lippen vormen het centrale punt van ons gezicht. Volle, natuurlijke lippen stralen namelijk een vorm van jeugdigheid en charme uit. Daarom willen we de beste zorg voor onze lippen, zodat ze op elk moment kunnen stralen. Toch hebben sommige mensen van nature dunnere lippen, waardoor deze uitstraling niet tot zijn recht komt. En dat zorgt bij heel wat vrouwen voor heel wat onzekerheid.

 

Waarom zijn mijn lippen dunner dan die van anderen?

De vorm van je lippen is in sommige gevallen genetisch bepaald, maar lang niet altijd. Het werd bijvoorbeeld al lang duidelijk dat naarmate je ouder wordt, de lippen verdunnen. Wanneer we de leeftijd van 20 bereiken, zijn onze lippen meestal op hun mooist. Van zodra we ouder worden, verandert de samenstelling van onze lippen het het omliggende weefsel. De collageenproductie gaat omlaag en de huid maakt minder elastine aan. Hierdoor wordt de huid slapper en gaat hij dus meer hangen. Ook rond de lippen komt dit voor, en zorgt voor een verdunning van de lip. Uiteraard is dit een natuurlijk proces dat we niet zomaar kunnen vermijden. Wel kunnen we het maskeren.

Bovendien spelen ook factoren als zonlicht, genetica en roken een zeer overheersende rol bij de vorming van je lippen. Deze aspecten richten schade aan, waardoor de contouren van de lippen dunner worden. Dat zorgt er bijgevolg voor dat ze er hangend en treuriger gaan uitzien.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat (niet-invasieve) behandelingen en trucjes om de uitstraling van je lippen voller te maken en te houden.

 

Hydratatie doet wonderen aan de esthetiek van je lippen

Het klinkt misschien banaal, maar een goede algemene huid- en lichaamsverzorging kan al wonderen doen. Aan de basis hiervan ligt een goede hydratatie. Wil je de gezondheid en vitaliteit van je huid, inclusief lippen, optimaal houden? Drink dan 1,5 tot 2 liter water per dag. Dit behoudt de jeugdigheid en uitstraling van je huid, en is van cruciaal belang voor het goed functioneren van je hele lichaam. Ook kan je de lippen meer specifiek gaan hydrateren door het gebruik van een verzorgende lippenbalsem. Het legt een vettig laagje op de huid en beschermt de lippen hiermee tegen oxidatie en dus tegen aanvallen van buitenaf.

 

Hyaluronzuurfillers om de lippen te remodelleren

Heb je nauwelijks vorm in je boven- of onderlip? Dan doet een klein beetje filler al wonderen. Bovendien is dit een natuurlijke en niet-invasieve ingreep met nauwelijks risico’s. Zoek hiervoor een gespecialiseerde huidexpert, zoals Lazeo. Bij Lazeo ben je zeker van een biologisch afbreekbare vulstof, ontworpen met oog op veiligheid en efficiëntie. Deze hyaluronzuurfiller is speciaal ontwikkeld om de lippen een natuurlijke en blijvende vorm te geven. Het is bovendien een resorbeerbare filler en wordt ook gebruikt om de huid jong te houden.

Wil je jouw lippen ook graag een natuurlijke boost geven, maar wel op een verantwoorde en veilige manier? Ga voor volle lippen bij Lazeo langs en geniet van jouw beauty-momentje. Tijdens een eerste consultatie bespreekt een gekwalificeerde arts samen met jou het behandelingsplan dat het best bij jouw lippen past. Zo ben je zeker van een effectieve en passende filler voor jouw lippen.

 

 

https://www.lazeo.com/