China Works
Gezondheid

Oorzaken van een erectiestoornis

Oorzaken van een erectiestoornis

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een erectiestoornis in Nederland? Deze vraag hebben wij laten onderzoeken. Onderstaand zult u soms verbaast zijn betreft de uitslagen. Indien je dit mocht lezen omdat je mogelijk ook een dergelijk probleem ondervind. Dan kunnen wij u al vertellen dat er altijd wel een gepaste oplossing is. Hiervoor hoef je ook niet onder het mes. Nou mannen, veel lees plezier. Ik hoop dat het als zeer leerzaam en informatief door jou wordt beschouwd.

De Leeftijd – De Nederlandse man wordt steeds ouder. Hierdoor moet het lichaam ook automatisch langer mee. Vooral de geslachtsdelen en de hormoonhuishouding hebben het gedurende het langere leven steeds zwaarder.

De bloedvaten – Iedereen leeft natuurlijk anders, roken, alcohol, snacken, zout en suiker kan er voorzorgen dat de bloedvaten langzaam aan dicht slippen, hierdoor wordt de doorbloeding naar de intieme zone ook minder en minder sterk.

Suikerziekte – Door diabetes wordt de doorbloeding en werking van de zenuwen die je o.a. Nodig hebt voor een goede stevige erectie een stuk minder. Naarmate je langer last hebt van diabetes neemt een kans op een erectie probleem exponentieel toe.

Roken, drug en alcohol – Het mag duidelijk zijn dat deze verslavende aspecten van het leven absoluut geen goede invloed heeft op je lichaam, lichaamsfuncties, hormoonhuishouding .

Gebruik van medicijnen – Er zijn natuurlijk veel medicijnen die als min puntje hebben dat je libido omlaag gaat, hierdoor ontwikkel je een erectie probleem.

Verder zijn er nog andere belangrijke oorzaken zoals prostaatkanker, hiv-aids en psychische problemen. Tot slot kan je ook nog de pech hebben een afwijking aan je jonge heer te hebben.

Over het algemeen kun je door een gezondere houding een erectieprobleem aanzienlijk verminderen. Ook is het mogelijk om een erectiepil te gebruiken. Hierdoor wordt het lichaam tot wel 24 uur hyper gevoelig voor allerlei prikkels en sensaties. Je kunt gedurende deze 24 uur je heerlijk uit leven zoals iedere andere gezonde man.

http://www.erectioncapsule.nl