China Works
Bedrijven

Overal en altijd printen

Tegenwoordig zijn er tal van nieuwigheden in de print sector en zijn er continu nieuwe mogelijkheden door de revolutionaire 3D printer en de QR code printer waar ook tal van mogelijkheden voor zijn. Maar nu heb je de mogelijkheid om op elke moment van de dag en waar je ook bent om te printer.  Het is Polaroid die je deze mogelijkheid geeft met hun product de Mini-printer ZIP.

De Polaroid Zip is een kleine draagbare printer die je met je smartphone verbinden kan.  De Polaroid Zip heeft een afmeting van 7cm bij 12cm. De mini-printer geeft je de mogelijkheid  om foto’s vanaf je smartphone door te sturen naar deze printer via Bluetooth of NFC waarbij je deze vervolgens kan afdrukken.  In minder dan een minuut tijd heb je de foto die op je gsm staat afdrukt.  De Polaroid  Zip maakt niet gebruik van gewoon papier of fotopapier  maar gebruikt het unieke Zink-papier.  In deze vellen is de inkt reeds verwerkt op het papier van 5,1 bij 7,6 cm waardoor je dus geen inkt of toner moet kopen maar enkel het zink-papier. Zink-papier kan je aankopen voor minder dan 25 euro per 50 vellen. 

Via een applicatie van polaroid die je op je smartphone kan installeren op je smartphone  waarbij je je foto kan aanpassen  met effecten, foto’s bij elkaar te plaatsen en om zelfs een visite kaartje te maken. Op deze manier kan je dus een visitekaartje af printen altijd en overal.  Ook kan je bijvoorbeeld er een QR-code mee printen. Momenteel is deze printer verkrijgbaar voor maar liefst 130 euro.   Dit zal zonder twijfel geen invloed hebben op de verkoop van de klassieke laser of hot foil printer omdat deze printers voor  totaal verschillende doeleindes gebruikt worden.  Deze printer zal vooral populair zijn  bij de jongere generatie en bij mensen uit het bedrijfsleven.

http://www.kba-metronic.com/