China Works
Aanbiedingen

Spy camera

Wil je in het geheim opnames maken van een ontmoeting? Of wil je een bepaalt persoon op uitspraken uitlokken? Dan kan je gebruik maken van een spy camera. Met deze camera kan je in het geheim beelden schieten. De camera is minuscuul klein, waardoor deze met het blote oog bijna niet zichtbaar is. Soms kan je de camera enkel in een knoopsgat vastmaken en opnames maken. Met de camera kan je in het geheim zien wat er zich allemaal in de omgeving afspeelt. Je kan vervolgens met iemand een gesprek aangaan zonder dat deze weet dat je opnames maakt. Dit is het geheim van een spy camera. De camera wordt regelmatig toegepast door detectives. Maar je kan de camera ook privé gebruiken. Bijvoorbeeld als je de buurman wilt betrappen op vandalisme of bepaalde uitspraken wilt ontlokken.

 

Spy camera verwerkt in voorwerpen

 

Naast de mini camera die je zelf bij je kan dragen hebben we ook spy camera’s die al verwerkt zitten in voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een rookmelder waar de camera in het klein verborgen zit. Het zal niet snel opvallen dat er in een ruimte een rookmelder aanwezig is. Daardoor kan je woning prima beveiligen en in het geheim opnames maken. Hou er alleen wel rekening mee dat je als consument de opnames niet zomaar zonder toestemming mag gebruiken. Dit heeft te maken met de privacy wetgeving. In sommige gevallen wordt er bij bewijsmateriaal een uitzondering gemaakt als je de camera gebruikt hebt. Zoek dit altijd eerst uit voor je hem voor een specifieke zaak gebruikt.

 

GSM alarm met notificatie melding

 

Alarmsystemen kunnen tegenwoordig voorzien worden van wifi of een eigen simkaart. Hierdoor kan je een GSM alarm instellen, zodra er bij je thuis wordt ingebroken. Via Sitcon.be kan je een beveiligingssysteem met GSM alarm aanschaffen. Met dit alarmsysteem wordt je direct op de hoogte gesteld als er inderdaad spraken is van een inbreker op locatie. Je krijgt meteen een melding dat er iets mis is en op basis hiervan kan je direct actie ondernemen. In onze webshop hebben we verschillende mogelijkheden om een GSM alarm in te stellen. Je kan hier terecht om je woning professioneel te beveiligen.