China Works
Image default
Aanbiedingen

Uw verpakkingsmachines worden goed onderhouden

Demca biedt een onmiskenbare service wanneer u hier uw verpakkingsmachines aanschaft. Ze komen namelijk jaarlijks bij u langs om onderhoud te plegen aan uw verpakkingsmachine. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan de verpakkingsmachines, neemt u contact op met Demca. Er komt snel een monteur bij u langs voor het verhelpen van het probleem. Zo kunt u heel snel weer gebruikmaken van uw verpakkingsmachine, zodat uw productieproces niet te veel hinder ondervindt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom investeert Demca ook in preventief onderhoud. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

Demca is al sinds de jaren 1970 fabrikant van hoogwaardige verpakkingsmachines. Zo hebben zij veel kennis en ervaring vergaard. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.  

Gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmachines

De verpakkingsmachines van Demca zijn zeer eenvoudig in gebruik. Er is eigenlijk geen gebruiksaanwijzing voor nodig en iedereen kan de machines zonder problemen gebruiken. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. 

https://demca.nl/verpakkingsmachine-kopen/