China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vraag hulp bij de aanstelling van een preventieadviseur

Bent u bedrijfsleider? Dan zijn er heel wat zaken die u moet regelen en waar u aandacht aan moet besteden. Een van die zaken is veiligheid en welzijn op het werk. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan schakelt u het best een echte professional in. Adviesbureau Wiels staat voor u klaar als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij de aanstelling van een nieuwe preventieadviseur. Tevens schakelt u deze specialisten in om met een kritische blik te kijken naar het veiligheidsgebeuren binnen uw onderneming. De aanstelling van een preventieadviseur is verplicht als er in uw bedrijf meer dan 20 werknemers aan de slag zijn. Informeer u dus goed en laat u bijstaan door deze vakmensen.

Een breed takenpakket

Na de aanstelling van een preventieadviseur, beschikt deze over een breed takenpakket. Enkele taken die uw preventieadviseur tot een goed einde moet brengen, zijn:

  • Risicoanalyses opstellen;
  • Advies geven over de organisatie van uw werkplaats;
  • De arbeidsplaats veelvuldig en systematisch onderzoeken;
  • Kennisgevingen voor de overheid bijhouden.

Dit is echter maar een kleine greep uit het takenpakket. Net omdat een preventieadviseur veel werk heeft, kan het interessant zijn om deze bij zijn of haar aanstelling te laten bijstaan door een externe deskundige die overigens ook een oogje in het zeil kan houden. U ziet; deze specialist zet zijn kennis en expertise graag voor u in en helpt u bij de correcte aanstelling van een bekwame preventieadviseur.

Contacteer dit gespecialiseerd bedrijf

Heeft u hulp nodig bij de aanstelling van een preventieadviseur voor uw onderneming? Of krijgt u graag professioneel advies over bijvoorbeeld het veiligheidsgebeuren op uw werkvloer? Dan staat het team van Wiels te Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen, voor u klaar! Aarzel niet om contact op te nemen met deze specialisten. U bereikt hen snel en eenvoudig als u hen belt of een e-mail stuurt. Zij helpen u graag verder.

https://www.wiels.be/nl