China Works
Auto

Blijf thuis om je auto te verkopen.

 

Je hoeft de baan niet meer op te gaan om je auto te verkopen. De tijden zijn daar echt in anders geworden. Via het internet zijn er zoveel zaken bereikbaar geworden. We doen meer en meer via en met het internet. Kledij kopen, eten bestellen, autoleningen aanvragen en ga zo maar door. De lijst is haast eindeloos. Maar ook een auto verkopen kan perfect via het internet verlopen.

Je hebt misschien een idee wat de waarde van je auto kan zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je dat ook zal krijgen bij een verkoop. Bij een verkoop aan een particulier ben je nooit zeker hoe het zal verlopen. Geraak jij wel aan je geld en krijg je de afgesproken som? Maar het is wel de manier om het meeste te krijgen. Aangezien de particulier de auto zelf zal gebruiken en niet zal door verkopen. Bij een handelaar is dat anders, zij kopen auto’s op en willen hier winst op maken bij verkoop.

Zoek dus enkele van die auto opkopers op en stuur alle gegevens voor van je auto. Merk, model, kilometerstand. Daar kunnen ze al een heel eind mee. En voor de volledigheid kan je ook nog enkele foto’s doorsturen. Zo is de opkoper helemaal op de hoogte van de staat van de auto. Een paar schrammen zijn niet zo erg, maar als er erge schade aan is, dat zal een bod wel beïnvloeden.

Nu is het zaak om de biedingen op je auto even af te wachten. Hoe meer jij krijgt hoe beter voor je portemonnee natuurlijk. Maar reken er op dat je een degelijk bod zal krijgen volgens de dagwaarde van de auto. Dan heb je weer een som geld om te gebruiken. Die kan je opmaken aan eender wat je maar wil. Ook als je een nieuwe auto wil kopen met dat geld kan je dit dus goed spenderen.