China Works
Image default
Dienstverlening

Dit bouwbedrijf uit Zele is een professional

Indien u niet handig bent en werken wilt laten uitvoeren aan uw huis, is het uiteraard belangrijk dat u een echte professional inschakelt. Niemand wilt namelijk dat er binnen enkele jaren allerlei mankementen of serieuze problemen opduiken. Echte specialisten vindt u bij MDS Bouwwerken. Dit bouwbedrijf uit Zele kan praktisch alle soorten bouwwerken voor u uitvoeren. Lees verder en u ontdekt vanzelf wat zij voor u kunnen betekenen.

Bekijk hun diensten

Indien u op zoek bent naar een professioneel bouwbedrijf in regio Zele is de kans enorm groot dat MDS Bouwwerken u kan verderhelpen. Wanneer ze zeggen dat hun werknemers echte manusjes-van-alles zijn, is dat zeker niet gelogen. Wilt u een nieuwbouwwoning laten plaatsen? Dan regelen zij praktisch alle werken voor u. Van het uitvoeren van betonwerken, tot het installeren van uw sanitaire voorzieningen en elektrische toestellen: zij staan voor u klaar. Ze kunnen zelfs uw buitenomgeving onderhouden, uw vloer aanleggen, schrijnwerk uitvoeren en uw muur schilderen. Daarnaast zijn ze ook een specialist in rioleringswerken en gebruiken ze de nieuwste technieken, kunnen ze vochtproblemen verhelpen en bouwen ze zelfs een gloednieuw buitenzwembad. Tijdens al deze werken staan transparantie en flexibiliteit centraal. Heeft u bepaalde speciale wensen? Laat het hen gewoon weten en zij bekijken wat mogelijk is. U staat bovendien steeds in contact met één persoon. Zo is alles goed op elkaar opgestemd en is er minder risico op communicatieproblemen, waardoor de verschillende werken vlot kunnen verlopen.

Neem contact op voor een offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met dit VCA-gecertificeerde bouwbedrijf uit Zele? Wilt u asbesthandelingen laten uitvoeren? Of bent u op zoek naar een specialist die beton, bezet- of metselwerken voor u kan uitvoeren tegen een correcte prijs? Neem dan vandaag nog contact met hen op. Zij bekijken de mogelijkheden en bezorgen u een offerte op maat.