China Works
Dienstverlening

Wat doen bij afscheid collega?

Afgelopen week hebben wij op het werk een feest gehad voor afscheid collega, want er ging een collega met pensioen. We hebben er een leuk en gezellig afscheid van gemaakt en hebben hem een leuk cadeau gegeven. We hebben er lang naar gezocht en hebben er aardig wat tijd in besteed. Daarom was het wel erg leuk dat mijn collega het cadeau zelf ook wel leuk vond. Het zoeken van een cadeau dat erg speciaal zou zijn, was een niet heel gemakkelijke keuze. Ik ben namelijk opzoek gegaan naar een cadeau waar elke collega iets aan kan doen, maar daarentegen niet moeilijk te maken was. Ook was het van belang dat het niet al te duur zou zijn, het moest een kleinigheidje worden, maar uiteindelijk vonden we een heel leuk en origineel cadeau voor afscheid collega. Lees daar in deze blog meer over! Lees wat ik gekocht heb en waar!

Afscheidscadeau voor collega van Jilster

Ik ben gaan zoeken naar een afscheid collega cadeau en deze vond ik na enige tijd zoeken bij Jilster. Bij Jilster bieden ze namelijk de mogelijkheid om een eigen tijdschrift te ontwerpen. Deze kan je zelf verzinnen wat er in komt. Je kan dan iets over het bedrijf vertellen. Door de collega’s kan je een leuk verhaaltje laten schrijven en ook kan je iets laten maken door een klant of door een leverancier die veel contact heeft met de vertrekkende collega. Dit leek mij erg leuk en zodoende heb ik dit aan mijn collega’s voorgelegd en daar kreeg ik ook veel positieve reacties van. Ik besloot aan een aantal collega’s en klanten een mailtje te sturen of ze een stukje wilde opsturen dat in het tijdschrift geplaatst kon worden. Een kleine week later had ik al veel ontvangen en heb ik zodoende alles in elkaar gezet. Op de laatste dag heb ik het overhandigd en de reacties waren super goed. Het cadeau voor afscheid collega viel in goede aarde en kan aan iedereen aanraden om een cadeau voor afscheid collega te kopen bij Jilster.