China Works
Image default
Fotografie

Foto’s om jouw pand te verhuren of verkopen

Heb je een appartement, woning, kantoorruimte of pand dat je graag te huur of te koop wilt aanbieden? Uit onderzoek blijkt dat je pand sneller en voor een hogere prijs verkocht of verhuurt wordt als je goed beeldmateriaal gebruikt tijdens de verkoop. Daarom is het een verstandig idee om een immo fotograaf te vragen om foto’s te trekken van het pand dat jij wilt verhuren of verkopen. Wij reiken je graag Herman Desmet aan, een immo fotograaf zonder evenknie. Hij heeft al heel wat ervaring en trekt mooie foto’s die jouw pand er van haar beste kant doet uitzien. Is je pand niet bemeubeld? Geen enkel probleem. Deze fotograaf doet immers ook aan interieurstyling. Zo wordt jouw pand in één klap een stuk aantrekkelijker voor kopers én heb je knappe foto’s. Ten slotte kan je ervoor kiezen om luchtfoto’s te laten trekken met een drone. Dit zorgt voor een mooie, overzichtelijke foto van de woning.

Video’s voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een videograaf? Wil je graag een bedrijfsfilm, productvideo of dergelijke laten maken? Ook daarvoor maar één adres: Herman Desmet. Hij maakt leuke bedrijfsvideo’s waarmee je potentiële klanten kunt overtuigen of bestaande klanten een impressie mee kunt geven van waar je als bedrijf juist voor staat. Daarnaast filmt en monteert hij een frisse aftermovie van jouw evenement of een productvideo. Met de drone maakt hij knappe luchtbeelden die jouw bedrijfsfilm helemaal doen opfleuren.

Stipt, nauwkeurig en goed afgewerkt

48 uur. Zolang doet Herman erover van shoot tot afgewerkte montage. Hij is stipt, houdt zich aan deadlines én aan de op voorhand geregelde afspraken. Jouw bedrijf in de kijker zetten is wat deze top videograaf het beste doet. Daarnaast trekt hij als immo fotograaf foto’s om duimen en vingers bij af te lekken. Een afgewerkt product van topkwaliteit gegarandeerd!