China Works
Image default
Aanbiedingen

De Ultimaker S5 in het proces passen

Werken met de Ultimaker S5 is in korte tijd zeer populair geworden. Dit heeft te maken met de wijze waarop 3D printen wordt gedaan met dit apparaat. De fabrikant heeft de aansturing flink gemakkelijker gemaakt. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de vele mogelijkheden die het touchscreen te bieden heeft. Wanneer je dus op een snelle en simpele manier het proces wil verbeteren, dan is deze 3D printer daar een belangrijk hulpmiddel daarin. Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Het is daardoor dus ook aantrekkelijk om te weten wat je er allemaal mee kunt.

Schakelen tussen de verschillende opties
De voordelen van de Ultimaker S5 zijn op vele vlakken te vinden. De wijze waarop met het gebruiksgemak is omgegaan valt daarin het meest op. Zo is het gemakkelijk om de core van de printer te wisselen. Daardoor is de 3D printer beter aan te passen aan de werkzaamheden die je ermee wil doen. Het is goed om te weten dat er vele mogelijkheden zijn. Dit pas je aan, aan de hand van het type filament dat je gebruikt voor een bepaalde klus. Wanneer je de printer gebruikt voor verschillende opdrachten, kan je daarmee altijd dezelfde kwaliteit bereiken.

Het printen kunnen volgen
Het werken met de Ultimaker S5 3D printer is ook aantrekkelijk vanwege de moderne manier van werken. Zo is het gebruik van een smartphone in dit proces heel normaal. Dat helpt jou als gebruiker om via een app altijd op de hoogte te blijven van het verloop van het printen. Dit doe je door notificaties in te stellen. Het voordeel hiervan is dat je dan ook tijdig kunt ingrijpen, bijvoorbeeld bij het vervangen van het filament. In het geval van gebruik voor productie is dit natuurlijk een belangrijk pluspunt. Je hebt er dan meer grip op.

Verbeteringen in het gebruiksgemak
Het gebruiksgemak van de Ultimaker S5 verdient het ook om benoemd te worden. Dit geeft duidelijk weer wat de zienswijze van de fabrikant is. Doordat de printer zo goed te begrijpen is voor iedere gebruiker, is deze printer veel beter in te zetten voor allerlei verschillende soorten doelen. Het is zelfs zo dat de 3D printer gemakkelijker direct te begrijpen is en dat daar geen lastige cursussen en trainingen bij komen kijken. Daardoor wordt het alleen maar leuker om ermee te gaan werken. Het is voor veel meer mensen bereikbaar geworden om de ontwerpen te kunnen maken.