China Works
Auto

De ZZP’er onderweg in een stijl

Je hoort de kreten steeds meer voorbij komen: ‘Slimme ZZP’ers kiezen voor een leaseauto.’ Als zelfstandige ben je vaak onderweg. Het beschikken over een goed functionerende auto is dan een vereiste. Je wilt namelijk flexibel en mobiel zijn. Het leasen van een auto is dan dé perfecte manier om een goede auto te rijden tegen lage kosten. Helaas is het niet altijd even makkelijk om als zelfstandige een goedkope auto te leasen. En vooral niet voor startende ondernemers.

Voordelig en praktisch

De meeste leasemaatschappijen stellen als voorwaarde dat je als ondernemer al enige jaren werkzaam bent en dat je al aardig wat jaarrekeningen hebt opgebouwd. Helaas is het als zelfstandige dan moeilijk aan te tonen dat je liquide bent. Omdat je geen vast inkomen hebt weet je immers niet wat je inkomsten zullen zijn. Ben je een startende ondernemer dan is dit nog lastiger. En toch is het leasen van een lease auto de meest voordelige en meest praktische manier om goedkoop een auto aan te schaffen. Gelukkig zijn er steeds meer leasemaatschappijen die rekening houden met deze bijzondere groep werknemers. Dit maakt het rijden in een nieuwe auto voor een zelfstandige mogelijk.

Flexibel

Wil jij weten wat jou opties zijn bij goedkoop auto leasen? Bekijk dan snel welke lease-abonnement het beste bij je past. Leasemaatschappijen zijn erg flexibel en denken met je mee. Hierdoor is het mogelijk een abonnement of leaseplan op te stellen dat bij jou en je onderneming past. Omdat er steeds meer zelfstandigen bijkomen kan je als ZZP’er gebruik maken van bijvoorbeeld een shortlease. Deze vorm van goedkoop leasen is een flexibele vorm van leasen. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid het leasecontract  maandelijks of, bij sommige maatschappijen, zelfs wekelijks op te zeggen. Ben je dus op zoek naar een auto dan is leasen de meest ideale optie voor jou. Bekijk het aanbod en kies er één dat het beste bij jou en je budget past

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl