China Works
Bedrijven

Zorg dat de boekhouding altijd in orde is

De boekhouding is niet ieders favoriete klusje om te doen. Deze uitbesteden aan iemand die er meer verstand van heeft is daarom lang geen gek idee. Met een geautomatiseerd systeem is het eenvoudig gegevens digitaal uit te wisselen en is je boekhouding zo gepiept.

Kijk welk programma voor je bedrijf geschikt is

Een voorbeeld van een dergelijk systeem is Yoursminc. Met het boekhoudonderdeel kunnen alle denkbare boekhoudkundige handelingen gedaan worden die voorkomen binnen een bedrijf. Welke dit allemaal zijn en wat er mogelijk is met het systeem kun je lezen op de website van Yoursminc. Als je het zelf moeilijk vindt om te bepalen of dit ook voor jouw onderneming geschikt is kun je altijd eerst de nodige informatie inwinnen of het systeem zelf eerst uitproberen.

Ook te gebruiken voor klantenlisting te versturen

Naast het boekhouden kun je ook facturen maken met het systeem en de gegevens van je klanten opslaan. Dit laatste is ook erg handig als je jaarlijks een klantenlisting doorstuurt naar de belasting. Voor alle klanten die meer dan 250 euro besteden aan goederen of diensten bij jouw bedrijf geldt dat deze op de klantenlisting komen staan. Als deze netjes door het jaar heen bijgehouden wordt hoef je deze alleen maar op te sturen en is het klusje reeds geklaard. De gegevens van je klanten kun je veilig versturen met behulp van Intervat.