China Works
Auto

Een bestelauto leasen of kopen?

Veel ondernemers hebben behoefte aan een ruim voertuig om in te kunnen zetten voor het vervoer van goederen. Deze bedrijven komen allemaal voor de keuze te staan: een bestelauto leasen of toch een nieuwe bestelwagen aanschaffen. Wanneer er een nieuwe bestelwagen wordt gekocht, dan komt hier van alles bij kijken. Je kunt hierbij denken aan onder meer afschrijving, kosten voor verzekering en belasting, reparaties en onderhoud en niet te vergeten natuurlijk de hoge kosten voor de aanschaf van de nieuwe auto. Alles bij elkaar genomen is dit een flink kostenplaatje waar niet iedere ondernemer op zit te wachten.

Een bestelauto leasen tegen een vaste prijs

Een bestelauto leasen voorkomt dat je veel kosten kwijt bent aan de aanschaf van de auto, de reparaties en het onderhoud in de toekomst, de verzekering en de belasting. De kosten aan de auto zijn opgenomen in het vaste maandtarief voor het leasen van de auto, waardoor deze kosten niet meer hoeven te worden ingecalculeerd. Daarnaast is het natuurlijk zo dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met afschrijving of met een aanschafbedrag. Natuurlijk kun je zelf gaan vergelijken welke modellen het best bij jou passen en welke prijskaartjes hieraan hangen voor de lease. Zo maak je altijd een voordelige keuze voor het leasen van een bestelauto.

Peugeot Partner lease

Een heel populaire optie tegenwoordig is Peugeot Partner lease. Waarom? Hier zijn veel redenen voor. Dit model van het merk Peugeot doet het erg goed door de goede ruimte, de zeer complete uitrustig en de diverse uitvoeringsmogelijkheden. Daarnaast ligt de prijs voor het leasen van een Peugeot Partner erg aantrekkelijk, waardoor het ook financieel een goede optie is. De bestelauto heeft een moderne uitstraling en is te leasen in verschillende kleuren. Uiteraard gaat het om een sterke auto die zeer veilig is op de weg. Dit is vanzelfsprekend ook belangrijk.

https://www.bestelautoleasen.com