China Works
Auto

Voordelen van zakelijk een bus leasen

Het kan voor veel bedrijven een goede keuze zijn om een bedrijfswagen te leasen. Een bus leasen is een goede optie wanneer je direct wilt kunnen rijden in een nieuwe bus zonder dat er een grote uitgave gedaan hoeft te worden. Bij het leasen van een bus start je direct met het betalen van de maandtermijnen en hoef je geen andere grote uitgaven te doen. Wel is het zo dat er bij bepaalde leasemaatschappijen een toeslag in rekening wordt gebracht die wordt opgeteld bij de eerste termijn. Hierdoor kan de eerste termijn hoger uitvallen dan de overige termijnen. Bij je termijnbedrag voor het leasen van de bus zitten bijna alle kosten inbegrepen. Je betaalt alleen de benzine of diesel nog zelf.

Een bestelauto of een bus leasen

Dan is er natuurlijk ook nog de keuze voor het soort voertuig dat je kunt leasen. Je kunt voor je bedrijf bijvoorbeeld een bestelauto leasen, maar je kunt ook een bus leasen. Als je veel te vervoeren hebt, dan is een bus natuurlijk een betere keuze. Je kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter leasen in verschillende uitvoeringen. Er is een variant met een dubbele cabine voor het vervoeren van meerdere mensen, maar er is ook een gesloten variant met een grote laadruimte. Bedrijven die veel goederen te vervoeren hebben doen er goed aan om te kiezen voor een bus met een ruime laadruimte.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het leasen van een bus liggen bij iedere leasemaatschappij anders. Hierdoor kan het zijn dat je maandelijks enkele tientjes kunt besparen door te kiezen voor een andere leasemaatschappij dan het leasebedrijf dat je als eerste tegenkomt. Je kunt zelf bekijken welke bedrijven een leasecontract kunnen aanbieden voor de bus van jouw keuze, zodat je ook makkelijk de leasetarieven met elkaar kunt vergelijken.

https://www.busleasen.com