China Works
Auto

Ford Transit Connect nu beschikbaar in de lease

Eén van de populairste auto’s is nu beschikbaar om te leasen. Dit kan zowel privé als zakelijk, zowel bedrijven die meerdere auto’s hebben als een zelfstandige zonder personeel kan kiezen voor Ford Transit Connect lease. Dit biedt namelijk voor ondernemers veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat er geen kapitaal vrij gemaakt hoeft te worden voor het aanschaffen van een bedrijfsauto. Vooral kleine ondernemers hebben hiervoor vaak niet de financiële middelen. Een lening aangaan is vaak geen optie omdat banken terughoudend zijn met het doen van grote investeringen. Dan kun je dus beter kiezen voor lease, zodat je de kosten voor het gebruik van je bedrijfsauto kunt spreiden.

Is operational lease iets voor mij?

Als je ondernemer bent dan is operational lease auto zeker het overwegen waard als het gaat om je bedrijfsauto. Je huurt deze als het ware van de leasemaatschappij. De maatschappij neemt alle kosten voor zijn rekening en in ruil hiervoor betaal je een maandelijkse vaste bijdrage. Deze bijdrage wordt berekend op basis van het merk en type auto, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je jaarlijks wilt gaan rijden. Zo weet je voor de gehele looptijd welk bedrag er per maand moet worden betaald voor je bedrijfsauto.

Je mag de bedrijfsauto aanpassen naar je wensen

Je mag een auto die je via operational lease hebt aangeschaft aanpassen naar je eigen wensen. Zo kun je er bij voorbeeld je logo op laten zetten of je bedrijfsnaam. Dit is een mooie gelegenheid om extra reclame te maken voor je onderneming, ook als je onderweg bent of bij een klant voor de deur staat. Wie weet levert het extra opdrachten op en dat is dan natuurlijk altijd mooi meegenomen. Veel ondernemers maken dan ook gebruik van deze mogelijkheden.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl