China Works
Dienstverlening

Santerra: specialistische partner voor uw bodemsaneringsproject

Bent u op zoek naar een partner voor een bodemsaneringsproject die zowel beschikt over veel ervaring en vakkennis alsook meedenkt in oplossingen op maat? Dan zit u goed bij Santerra. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanpak van vervuilde terreinen. Hierbij worden door de vakbekwame werknemers van Santerra diverse bodemsaneringstechnieken ingezet. U kunt hierbij onder andere denken aan nutriënteninjectie en chemische oxidatie, maar ook grondwaterbehandeling of ontgraving en aanvulling behoren tot de mogelijke technieken. Daarbij is Santerra gewend met heel diverse terreinen en even diverse verontreinigingen te werken. Bij ieder bodemsaneringsproject wordt dan ook altijd mee gedacht in oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vervuilde terrein.

Het dienstenaanbod van Santerra

De dienstverlening van Santerra is breed. Zo doet dit bedrijf in de aankoop van verontreinigde terreinen maar kunnen deze professionals u ook van dienst zijn met saneringswerkzaamheden zodat u het aangepakte terrein vervolgens kunt verkopen. Santerra zorgt er dan eveneens voor dat u het benodigde bodemattest voor de verkoop zult krijgen. Verder heeft Santerra kennis van en ervaring met grondwaterbehandeling. Via deze behandeling kan Santerra uw terrein zuiveren van zware metalen en andere schadelijke stoffen, die uw terrein onbruikbaar maken. Naast het saneren van het vervuilde terrein kan Santerra u ook van dienst zijn bij de vakkundige reiniging van een vervuilde tank. Verder kan dit bedrijf tegen scherpe prijzen zorgdragen voor bodemonderzoeken en bodemanalyses.

Sanering van vervuilde terreinen

Er kunnen zowel in situ technieken als ex situ technieken aan het saneren van uw verontreinigde terrein te pas komen. Op de website van dit saneringsbedrijf kunt u een overzicht van alle technieken vinden. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Santerra en wilt u meer weten over de saneringstechnieken, een bodemsaneringsproject en mogelijkheden voor uw vervuilde terrein in kwestie? Dan verstrekken de medewerkers van dit bedrijf uw graag meer informatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Santerra.

https://www.santerra.be