China Works
Dienstverlening

Moet u sorteren, zeven of scheiden, dan kunt u dit doen met een op maat gemaakte trilzeef

Een trilzeef, of schudzeef, kan in een groot aantal soorten bedrijven een grote uitkomst bieden. Met deze apparaten kunt u namelijk verschillende materialen van elkaar scheiden. Daardoor krijgt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld peren te sorteren op grootte, om zaadjes voor onkruid uit de graszaadjes te verwijderen of om afval te splitsen. Ook zijn er trilzeven waarmee u water uit een materie kunt verwijderen. Deze eigenschappen zijn natuurlijk in een groot aantal situaties erg handig, want met een schudzeef kunt u uw verwerkingsproces versnellen en stroomlijnen.

Verschillende industrieën die trilzeven gebruiken

Schudzeven kunnen dus gebruikt worden voor een groot aantal doeleinden, maar in welke sector is dit voornamelijk handig? Het antwoord op deze vraag is veel breder dan u misschien zou verwachten. Trilzeven worden op dit moment namelijk toegepast in een groot aantal verschillende bedrijven, zoals afvalverwerkingsbedrijven, voedselverwerkingsbedrijven, chemische laboratoria, baggerbedrijven en productiebedrijven. Er zijn ontwateringszeven om water te verwijderen en vingerzeven om verstoppingen en dergelijke te voorkomen. Omdat de toepassingen zo veelzijdig zijn, kunt u een trilzeef kopen die speciaal voor u op maat gemaakt is. Zo weet u zeker dat de zeef aan uw wensen en eisen voldoet.

Een trilzeef voor uw behoeften

U kunt bij PAJA Triltechniek een zeef laten maken die exact aansluit op wat u nodig heeft. U geeft aan welke aanvoer u nodig heeft, hoe u wilt zeven, hoeveel zeefdekken u boven elkaar wilt laten plaatsen en hoe het gezeefde materiaal vervolgens weer verder de productie in gebracht moet worden. Met een trilzeef kunt u de kleinste korrels uit een materiaal verwijderen en dit op een zeer efficiënte manier. U bespaart uren werk als u dit machinaal laat doen door een op maat gemaakte schudzeef en dat betekent dat u uw mankracht beter kunt inzetten. En dat zou ieder hedendaags bedrijf als muziek in de oren moeten klinken.

https://paja.nl/