China Works
Beauty en verzorging

informatie over kleuranalyse

Kleuranalyse; vele voordelen

Een kleuranalyse? Wat is dat hoor ik je denken. Nou, een kleuranalyse heeft sowieso een aantal knappe voordelen, waar ik later op terugkom. Voor nu eerst wat uitleg. Bij een kleuranalyse wordt je van top tot teen geanalyseerd door een professional die precies weet waar ze moet kijken om tot een goede kleuranalyse te komen. Nu je weet wat een kleuranalyse inhoud, hierbij dan de voordelen:

  • Je krijgt meer vertrouwen onder het shoppen
  • Je geeft minder geld uit
  • Een kleuranalyse laat je stralen, omdat je de juiste kleuren koopt

Werkwijze grofweg van een kleuranalyse

Allereerst zul je natuurlijk een reservering moeten maken, want je bent toch aardig wat tijd kwijt. Een beetje gedegen kleuranalyse zal toch als snel zo’n anderhalf uur in beslag nemen. Je moet zonder make-up of andere upsmuk verschijnen en ook een beetje uitgroei bij de haren is een must. Alleen zo kan een kleuranalyse analiste jou voorzien van een strak advies.

Een workshop kleuranalyse iets voor jou?

Wil je liever in een soort van spelvorm te weten komen welke kleuren voor jou goed doen? Dan is een workshop kleuranalyse een perfecte vorm en oplossing. Een workshop kleuranalyse zal in de regel met minimaal 3 mensen plaatsvinden. Gezellig met vriendinnen of je sluit aan bij een groepje, zodat je wellicht nog leuke, nieuwe contacten opdoet.

http://www.style-by-yvs.nl