China Works
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Gisteren ben ik erachter gekomen wat het belang is van een hoesje voor je mobiel. Mijn moeder heeft onlangs haar nieuwe iPhone 6 besteld omdat ze haar abonnement mocht verlegen. Ze is over het algemeen erg netjes met haar telefoon en ze koopt ook altijd een cover voor haar mobiel. Vandaar dat ze ook voor deze mobiel een iPhone 6 hoesje heeft besteld. Mijn moeder bestelt haar hoesjes altijd bij iPhonehoesjes.nl, omdat ze daar een uitgebreid aanbod hebben met lage prijzen. Dus ook voor deze mobiel heeft ze dus haar iPhone 6 hoesje daar weer besteld.

Belang van hoesjes

Nadat mijn moeder de cover voor haar mobiel al had besteld, kreeg zij hem gisteren binnen. Het iPhone 6 hoesje dat ze heeft besteld is niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Om schade aan het iPhone te voorkomen heeft ze gelijk haar iPhone in het hoesje geklikt en dat was maar goed ook. Later die dag gingen we met zijn tweeën naar het centrum om nieuwe schoenen te kopen. Terwijl wij door het centrum liepen was mijn moeder druk bezig op haar nieuwe mobiel. Mijn was druk in gesprek op Whatsapp waardoor ze in de winkelstraat tegen een onbekende man aanliep, waarna haar nieuwe iPhone op de grond viel.

 

Geen schade

De schrik bij mijn moeder zat erg in, ook al was het haar eigen fout. Haar gloednieuwe iPhone was midden in de winkelstraat op de grond gevallen. Gelukkig voor mijn moeder had ze dus een iPhone 6 hoesje gekocht, waardoor de telefoon niet beschadigd was. Zo blijkt wel weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Je kunt dus nog zo voorzichtig zijn met je mobiel, er gebeuren altijd onvoorspelbare dingen in het leven. Het is dus verstandiger om een hoesje te kopen voor je nieuwe mobiel, want de kosten van een nieuwe hoesje wegen niet op tegen de kosten bij schade van een nieuwe telefoon.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes