China Works
Image default
Dienstverlening

Jouw ideale vastgoedmakelaar in Beveren

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar die je op alle fronten bijstaat bij het verhuren, verkopen, huren of kopen van panden? .be build is zo’n vastgoedmakelaar, gesitueerd in Beveren en met een extra immokantoor in Temse. Met hun persoonlijke aanpak en kennis van zaken zetten ze jouw comfort centraal en leggen ze jou in de watten, bij elke beslissing die je neemt in de vastgoedmarkt. Het team heeft veel ervaring, een uitstekende dienstverlening is voor hen vanzelfsprekend en de professionele begeleiding is ongeëvenaard.

Een unieke vastgoedmakelaar in Beveren

Als je bij .be build een huis of appartement wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, hoef je je geen zorgen te maken over de bijzaken. Je kan je volledig toeleggen op de juiste keuze maken, terwijl de professionals jou begeleiden bij de praktische zaken. Al de panden zijn volledig afgewerkt of nieuwbouwprojecten. Ze proberen voor iedereen, ongeacht het budget, een gepaste, smaakvolle woning te vinden. Wat jouw stijl ook is, de specialisten hebben er vast een gepast pand voor. Als je panden wilt verhuren, begeleiden ze je gedurende het hele proces. Het plaatsen van advertenties, met bijhorende foto’s, het contacteren van potentiële huurders en ook het beheer van het pand: het zijn allemaal zaken die jij zelf kan loslaten. Bij .be build in Beveren ben je in goede handen.

Met passie voor jouw toekomst

.be build is een uitstekende vastgoedmakelaar met een kantoor in Beveren. Ze bieden woningen waar jij graag wilt wonen aan in het Waasland, met het oog op de toekomst. Zo maken ze duurzame keuzes in bijvoorbeeld materialen. Hun passie en enthousiasme om jou tevreden te maken zullen je inspireren. Ze kennen de vastgoedsector op hun duimpje en communiceren helder met jou. Over bijvoorbeeld legale zaken en kosten. Je zult dus niet voor plotse, onaangename verrassingen komen te staan. Het wederzijdse vertrouwen dat zo ontstaat, is de fundering van een goede relatie met jouw vastgoedkantoor.