China Works
Bedrijven

Maak van je huis een stijlvolle thuis

Maak van je huis een stijlvolle thuis

Het verschil tussen een huis en een thuis is de gezelligheid, de uitstraling en het creëren van je eigen stijl. Je kiest meubelen die bij jou passen en bijhorende woonaccessoires zoals verlichting, muurdecoratie en vloerkleden. Om het geheel af te maken en een klassevolle uitstraling te geven, is het nodig om elk voorwerp een eigen plek te geven en alles op elkaar af te stemmen. Het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Kies goed wat je in je woning brengt zodat je uiteindelijk een stijlvolle thuis krijgt.

 

De combinatie tussen je meubelen en accessoires

Eigenlijk zou elke hoekje en kantje van je huis aangekleed moeten zijn. Pas dan krijg je gezelligheid en allure. Volledig lege muren spreken weinig aan, totdat je er een paar mooie schilderijen hangt. Een lege hoek kun je aankleden met een vloerlamp of met een bijzettafeltje en een mooi kunstwerkje er op. Een strakke vloer kun je meer leven geven door een opvallend vloerkleed te leggen. Plaats in je hal een mooie console met een spiegel en een stijlvolle kapstok en je krijgt een verwelkomend geheel. Kleed je badkamer aan met een houten sierladder voor je handdoeken en sfeervolle verlichting. En wat zou je slaapkamer zijn zonder een paar sierkussens, leuke nachtkastjes en misschien ook wel enkele mooie schilderijen? Denk voor je woonkamer aan fotolijsten of een mooie klok. En zo kunnen we wel nog een heel aantal mooie woonaccessoires bedenken.

 

Hou dezelfde stijl aan doorheen je woning

Het is heel verleidelijk om, telkens je een mooi accessoire ziet, het ook aan te kopen. Niet doen! Stel je bij elke aankoop de vraag: waar ga ik het plaatsen en past het in het plaatje? Hou je bij landelijke woonaccessoires voor je landelijke woning, industriële voorwerpen en meubelen voor je industriële pand of een moderne inrichting voor je moderne woning. Uiteraard kun je contrasten scheppen door bijvoorbeeld modern en antiek met elkaar te combineren. Maar overdrijf hierin niet en hou het stijlvol. Het plaatje moet telkens kloppen, wat je ook aankoopt.

https://www.nouvez.nl/