China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionals in ontwerp en productietechnologie

Wilt u graag een specialist in ontwerp en productietechnologie aanspreken die u kan helpen bij de ontwikkeling van een elektronisch product? Dan kennen wij hét bedrijf waar u moet aankloppen: Limtronics. Zij ontwikkelen al meer dan 25 jaar hoogstaande elektronische apparatuur op maat. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen én op de markt brengen van afgewerkte producten waar u de eerste blauwdruk van levert. Ze vertalen uw noden en wensen in een haalbaar project met een duidelijk einddoel. Tijdens de ontwikkeling staan ze u bij en begeleiden ze u. Er is geen betere specialist in ontwerp en productietechnologie denkbaar dan deze kenners.

Het totaalplaatje van de ontwikkeling van elektronische producten

De kenners bij dit bedrijf besteden enorm veel aandacht aan duidelijke afspraken en heldere communicatie. Zo zorgen ze ervoor dat u als klant op dezelfde lijn zit tijdens het gehele proces. Samen kijken jullie wat er haalbaar is terwijl jullie het ontwerp finaliseren. Ze zitten uitgebreid met u hierover aan tafel. Ze bespreken al uw noden en kijken zo hoe jullie tot een technische specificatie kunnen komen waar beide partijen tevreden over zijn. Als het ontwerp klaar is gaan ze over tot de volgende stap van de productietechnologie: vanuit het schema de mechanische componenten verzamelen en een prototype bouwen. Wanneer dat prototype gebouwd is, is het tijd om over te gaan naar de testfase. Daarvoor schakelen ze bij Limtronics professionals in: officiële testhuizen die niets aan het toeval overlaten. Zo bent u er zeker van dat wanneer uw elektroniche product uit de testfase komt, het werkt zoals u dat zelf voor ogen had.

Van advies tot op maat maken en herstellen van elektronische producten

Voor het ontwerp en de productietechnologie nodig om een elektronisch product op de markt te brengen, is er als u het ons vraagt maar één adres: dat van Limtronics! Ze staan u bij tijdens elke stap van de weg, van ontwerp tot het op de markt brengen van een afgewerkt product. We kunnen ze alleen maar warm aanraden!