China Works
Auto

Auto kiezen? Citroen Berlingo leasen!

Bij het kopen van een auto betaal je vaak een fors bedrag vooraf en is de inruilwaarde onzeker. Daarbij kun je ook nog allerlei onverwachte kosten krijgen. Bij het leasen van een auto verzorgt de leasemaatschappij de auto die jij gebruikt. Tot voor kort kon dit alleen via een bedrijf, oftewel een auto van de zaak. Maar tegenwoordig kan dit ook anders, namelijk met privé lease. Zo kun je ook privé een Citroen Berlingo leasen. Je betaalt dan een vast maandbedrag op basis van model, uitvoering, kilometers en looptijd. Bij privé lease betaal je geen fiscale bijtelling want die geldt alleen voor leaserijders met een auto van de zaak.

Stuk voordeliger dan kopen

Wil jij graag een nieuwe auto maar durf je zo’n grote investering niet aan? Door velen wordt privé lease als een goede kans gezien om toch over een auto te beschikken. Wanneer je besluit een auto privé te leasen, zoals een Citroën Berlingo, weet je precies welk bedrag je per maand kwijt zal zijn. Iedere maand betaal je een vast bedrag voor de auto waarin de kosten voor afschrijving, verzekering, belasting, reparatie, banden en onderhoud verwerkt zitten. Bij het privé leasen van een auto ben je geen eigenaar. Je ‘huurt’ de auto voor een periode van minimaal 12 tot 60 maanden.

Geen lasten, wel lusten

Een nieuwe auto rijden was nog nooit zo makkelijk en binnen handbereik. Er is een groot aanbod van verschillende merken en modellen waar je uit kunt kiezen wanneer je besluit een auto te gaan leasen. Een goede oplossing voor particulieren die reikhalzend uitkijken naar een nieuwe auto maar niet de hoge kosten ervan willen hebben. Ben jij zo’n iemand? Dan is de Citroen Berlingo leasen echt iets voor jou. Je rijdt dan in een gloednieuwe auto waarbij je alleen benzinekosten en eventuele parkeerkosten hoeft te betalen. Voor de rest heb je er geen omkijken aan. Hoe ideaal is dat.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen