China Works
Image default
Dieren

Hoe vind je geschikte hondenvoeding?

Jij geniet al jaren van een lieve labrador, maar hebt onlangs besloten om een maatje in huis te halen voor hem. De nieuwe pup lijkt alleen nog niet zo enthousiast te zijn als jouw oude, trouwe viervoeter en je kan maar niet achterhalen waardoor het komt. Moet hij slechts wennen aan zijn nieuwe thuis of schuilt er meer achter, wat hij jou niet kan vertellen? Je gaat op zoek naar mogelijke oorzaken voor zijn gedrag en komt erachter dat je het beste aanpassingen kunt maken in zijn eetpatroon. Misschien koop je namelijk wel geheel het verkeerde voer voor jouw nieuwe, hypoallergene hond.

Wat is hypoallergeen hondenvoer?

Honden kunnen net als mensen een allergische reactie vertonen op ingrediënten of samenstellingen van ingrediënten. Om die reden kan het verkeerde voer flinke invloed hebben op het gedrag en de gesteldheid van jouw viervoeter, waar je snel actie op moet ondernemen. Een eerste tip is daarom het selecteren van hondenvoer wat geen allergische reactie oproept. Dit kun je achterhalen door verpakkingen in de supermarkt grondig te bestuderen om zo de samenstelling van de brokken te begrijpen. De eerste drie ingrediënten zijn over het algemeen de meest aanwezige bestanddelen, wat een eerste indicatie is of het voer wel of niet geschikt is voor jouw hond.

Wil jij echter kwalitatiever voedsel voor jouw hond realiseren? Kies dan voor de Hypoallergene hondenvoeding op de website van Ydolo of het speciaal ontwikkelde Puppyvoer. Dit hypoallergene hondenvoer is geschikt voor iedere hond, met of zonder allergie! Dit heeft ermee te maken dat er gekeken is naar de samenstelling van ingrediënten, waaronder verse groenten, vlees en fruit. Daar kan iedere hond van genieten! Aarzel dus niet om een kijkje te nemen op de website van Ydolo, want het kan een groot verschil maken in het leven van het beestje, waar jij zoveel van houdt.

https://ydolo.be/