China Works
Image default
Woningen

Voor een circulair huis moet je bij dit bedrijf zijn

Duurzaam wonen is tegenwoordig bijzonder populair, en dit voor een reden. Waarom zou je de aarde extra vervuilen als je een even mooi en stevig huis kan bouwen met hergebruikte materialen? Tenminste, als je een beroep doet op goede vakmensen die ervaring hebben met het bouwen van zo’n circulaire woning. Zulke specialisten zijn de mensen achter Hasta La Vista Tiny Home, een bedrijf gevestigd in Brecht. Als je graag een circulair huis wil in de vorm van een tiny house, dan zijn zij de ideale partner om mee samen te werken.

In deze huisjes woon je gezellig en in harmonie met de natuur

Tiny houses hebben vele voordelen. Ze nemen minder ruimte in, waardoor er meer plaats overblijft voor andere woningen. Gezien de tekorten aan woningen op de huidige woningmarkt, komt dit zeer goed uit. Het is ook handig, want ze kunnen gewoon in een tuin geplaatst worden. Zo zijn ze ideaal als eerste eigen woning voor studenten of als zorgwoning in geval van mantelzorg. Op die manier hebben beide partijen voldoende privacy en hun eigen woonst, maar zijn ze toch voldoende dicht bij elkaar in de buurt indien dit nodig is. Als je daarboven nog eens kiest voor een circulair huis, is het ook nog eens bijzonder goed voor milieu. En uiteraard is zo’n kleine woning heel wat minder duur dan een groot huis. Kortom, een tiny house is zeker het overwegen waard!

Ontwerp je eigen nieuwe thuis

Lijkt het jou wel wat om in zo’n circulair huis te wonen? Ga dan snel naar hun site en ontdek nog veel meer informatie over dit topbedrijf en de woningen die zij maken. Maak ook zeker snel een afspraak met hen als je je tiny house door hen wil laten bouwen. Ze zullen er alles aan doen om voor jou je droomwoning te maken.

https://www.hastalavistatinyhome.be/