China Works
Image default
Auto's en Motoren

Elektrische bedrijfswagen huren voor korte of lange tijd

Voor heel wat jobs is een bedrijfswagen essentieel om je werk goed uit te voeren. De specialisten van Move2Green hebben dat dan ook zeer goed begrepen. Ze bieden daarom de formule van een kortverhuur voor een elektrische auto aan, waarbij je een bedrijfsauto kan huren tegen een scherpe prijs. Bij de renting van deze wagen kies je volledig zelf of je slechts voor enkele dagen de auto nodig hebt of voor enkele maanden. De langere formule bestaat uit een contract van vier jaar.

Waarom zou je een bedrijfswagen voor een korte tijd leasen

De kortverhuur van een elektrische auto is zeer populair bij bedrijven. Het gebeurt namelijk wel eens dat je een nieuwe bedrijfswagen gaat krijgen, maar dat je er nog even op moet wachten. Om dan die periode te overbruggen kan je tijdelijk een bedrijfswagen huren bij deze wagenrentingsspecialist uit Sint-Lievens-Houtem. Op die manier kom je nooit zonder wagen te zitten en kan je nog steeds je job blijven uitvoeren. Verder bespaar je er heel wat mee. De renting van een elektrische wagen bij deze experten is uiterst voordelig. Ze zijn dan ook een van de weinigen in België die zulke formules aanbieden. Als dit alles je nog niet overtuigd, is er nog de groene energie waarop je rijd. Doordat je eenvoudig kan opladen bij jou thuis of op het werk, maak je gebruik van de groene energie van je zonnepanelen. Daarvoor heb je uiteraard wel een laadpunt nodig. Ook dat bieden de specialisten van Move2Green aan. Zo hebben ze diverse merken in hun aanbod, zoals Zappi en Alfen.

Wacht niet langer en teken het contract

Waarom zou je nog langer wachten voor de renting van een elektrische wagen als je vandaag al het contract kan gaan tekenen voor de kortverhuur van de auto naar jouw keuze. Een bedrijfswagen huren was nog nooit zo eenvoudig als bij deze garage. Voor meer informatie zijn ze tevens telefonisch beschikbaar.