China Works
Image default
Bedrijven

Vraag hulp aan hét poetsbureau in West-Vlaanderen

Kunt u de hulp gebruiken van een poetsbureau in West-Vlaanderen? Dan is Frando in Anzegem de poetshulp die u nodig heeft. Het bedrijf in Anzegem helpt zowel bedrijven als particulieren. U kunt ook zelf kiezen om het schoonmaakbedrijf eenmalig te laten komen of een vaste hulp in dienst te nemen. Wilt u uw gevel laten reinigen? Of hebben uw ruiten een opknapbeurt nodig? Frando doet het allemaal. U kunt laten weten welke hulp u nodig heeft en welke taken u wilt laten uitvoeren en het bedrijf stelt voor u een vrijblijvende offerte op. Op die manier weet u ook steeds op voorhand wat het kostenplaatje is en komt u niet voor verrassingen te staan.

Koop al uw poetsmiddelen online

Poetst u zelf liever? Bij Het poetsbureau in West-Vlaanderen kunt u ook terecht voor allerhande schoonmaakmiddelen. Op de webshop van Frando vindt u alles wat u nodig heeft om te poetsen. Van sponsen tot vaatwasmiddel: de webwinkel beschikt werkelijk over alles. Als u dat wenst kunt u ook reinigingsmachines huren. Zo biedt Frando hogedrukreinigers, tapijtreinigers en schuurmachines aan die u tegen een scherpe prijs kunt huren. Alle machines zijn van topkwaliteit en zorgen voor een uitstekend resultaat. Laat uw huis of kantoorruimte blinken met de toestellen en producten van Frando.

Informeer naar alle diensten

Bij het poetsbureau in West-Vlaanderen helpen ze u met veel plezier bij hardnekkige schoonmaakklusjes, zowel op eenmalige als op vast basis. Als u dat wenst, kunt u betalen met dienstencheques. In dat geval geeft u per werkuur één dienstencheque van negen af. Als u interesse heeft in de diensten van Frando in Anzegem, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat het bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het poetsbureau. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website.

https://www.frando.be/