China Works
Image default
Mode en Kleding

Wat is handig bij het kopen van een luiertas?

Een luiertas is misschien wel het #1 artikel dat je als nieuwe moeder zult gebruiken. Je zult al gauw merken dat je luiertas je redding is als je baby honger heeft, een vuile luier heeft, of gewoon niet wil ophouden met huilen. Je hebt een tas nodig die functioneel genoeg is voor elk klusje, duurzaam genoeg om je aanstaande peuter te weerstaan hem over de speelplaats te slepen, en stijlvol genoeg zodat je hem elke dag wilt dragen. Dat is veel om van één tas te vragen. Maar vrees niet, deze tassen bestaan zeker!

Je weet het nog niet, maar als je met een niet-functionele tas komt te zitten, zul je het jezelf kwalijk nemen. Je hebt een luiertas nodig die je door alle driftbuien, avondjes uit en uitstapjes heen helpt die je met je kleintje gaat maken! Dus, waar moet je naar zoeken?

Deze luiertas is niet alleen voor de baby – hij is ook voor jou! (Geloof me, je zult niet langer rondlopen met die designer tas en een luiertas en een baby). Je gaat ruimte nodig hebben in deze tas voor niet alleen luiers en doekjes, maar ook voor je portemonnee, sleutels, zonnebril, lipgloss, en andere toiletartikelen die je mee wil nemen. Kijk naar tassen die een speciaal “mama vak” voor jou hebben!

Meer dan ooit tevoren hebben moeders veel keuze als het gaat om de stijl van hun luiertas. Je kunt een tas krijgen die eruitziet als een handtas maar functioneert als een luiertas, of je kunt stijlvolle rugzakken en boodschappentassen vinden. Waar het op neerkomt is dat je een tas moet vinden die zowel bij je stijl past als bij je behoefte aan functionaliteit.