China Works
Dienstverlening

Clip-in hair extension

Als jij een vrouw bent, die zich ook een beetje zorgen maakt over het steeds dunner worden van je haar, kan het misschien een idee zijn om het gebruik van hair extensions eens te overwegen. Als je niet precies weet wat dit zijn, lees dan snel verder want in dit artikel zullen we uitleggen hoe het proces van echt- of synthetisch haar aan je eigen natuurlijke haar bevestigen nu precies in zijn werk gaat.

Er zijn drie manieren waarop dit kan worden gedaan. Ten eerste is er de “weaving” methode waarbij het extra haar in het eigen haar van een vrouw wordt vastgenaaid. Dan is er nog de “fusion” methode waarbij de extensies met behulp van lijm aan het natuurlijke haar van de persoon wordt vastgemaakt en tenslotte zijn er dan ook nog de clip-in hair extensions. Dit zijn extensies, die met behulp van kleine clipjes, in het eigen haar kunnen worden vastgemaakt.

Het grote voordeel van clip-in hair extensions is dat het de eenvoudigste van de drie methoden is en dat je ze op elk gewenst moment weer los kunt maken. Zowel bij de “weaving”- als bij de “fusion” methode heb je ook de hulp van een kapster of van iemand met ervaring op dit gebied nodig, terwijl de clip-in hair extensions gewoon door jezelf kunnen worden vast- en losgemaakt. Ze zijn erg eenvoudig en handig om te gebruiken. 

Met clip-in hair extensions hoef je je nooit zorgen te maken dat je vrienden je uiterlijk eentonig zullen vinden. Je kunt door verschillende soorten en kleuren clip-in hair extensions te gebruiken keer op keer je stijl veranderen. Dit is ook iets wat niet mogelijk is bij de andere twee methoden. Nu je alle geweldige voordelen op een rijtje hebt gezien, wil je de clip-in hair extensions misschien ook wel eens proberen, toch?

Voor mooie clip in hair extensions, bekijk dan eens deze website: https://www.oxyextensions.be.

 

 

 

 

 

 

https://www.oxyextensions.be