China Works
Auto

123-theorie.nl helpt je met een examengerichte spoedcursus aan je autotheorie

Zeg nu zelf: autorijden is hartstikke leuk, maar het behalen van het theoriecertificaat is niet echt een leuke bijkomstigheid. Je hebt vast geen zin om dikke lesboeken door te nemen en eindeloos naar cd-roms te kijken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Bij 123-theorie.nl kun je in de buurt een voordelige, eendaagse autotheorie cursus volgen, waarbij je door een professionele docent de noodzakelijke verkeerskennis wordt bijgebracht. De spoedcursus is examengericht en is inmiddels door ruim 20.000 cursisten gevolgd. Ongeveer 95% slaagde in één keer voor het CBR-theorie-examen, waar het landelijk gemiddelde op 38% ligt.

Iedereen kan slagen voor zijn autotheorie

De eendaagse cursus is gericht op het onthouden van tips en trucs, ezelsbruggetjes en de instinkers tijdens het theorie-examen. Deze lesmethode garandeert een hoge slagingskans en zorgt ervoor dat je met voldoende verkeerskennis én met het gewilde certificaat op zak straks veilig met de auto de weg opgaat. 123-theorie.nl wil dat iedereen slaagt voor de autotheorie. Daarom krijg je een gratis herkansing als je onverhoopt niet in de eerste keer slaagt. Bovendien hebben onze deskundige docenten ruime ervaring met cursisten met faalangst, ADHD of dyslexie.

Vrijwel elke dag kun je ergens in Nederland een eendaagse theoriecursus volgen

Wil je een theorieles in Rotterdam of een eendaagse theoriecursus in Utrecht volgen? Dat kan op meerdere dagen in de week. De exacte data en het aantal vrije plekken staan overzichtelijk gerangschikt op onze website. Na je online inschrijving krijg je van 123-theorie.nl per mail informatie over de dagcursus autotheorie. Je krijgt heldere lessen in de ochtend, een lunchpakket voor onder de middag en je wordt vervoerd naar de CBR-locatie, waar al een plek in de examenzaal is gereserveerd. Bel (085 – 069 1230) of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan als nieuwe cursist. Dat kan ook door gebruik te maken van het online inschrijvingsformulier op onze website.

 

http://www.123-theorie.nl/theoriecursus-utrecht/