China Works
Image default
Dienstverlening

Water laten keuren doet u bij dit bedrijf

Wilt u graag het water in uw bedrijf laten keuren door professionals in het vak? Dan zit u goed bij VDB project in Haaltert. Zij nemen gespecialiseerde waterkeuring doorheen heel Vlaanderen graag voor hun rekening. Een goed afvoersysteem begint bij water regelmatig te laten keuren. Dit is niet enkel belangrijk voor een lagere factuur op het einde van de maand, maar ook voor de kosten op langere termijn. Water laten keuren maakt komaf met vervelende afvoerproblemen en een slechte waterkeuring, wat verboden is in doorheen heel Vlaanderen. De oplossing? Schakel zo snel mogelijk het team van VDB project in om u verder te helpen.

De bekwame controleurs gaan voor u aan de slag

Om uw water te laten keurenis het belangrijk dat u kunt rekenen op echte professionals binnen de branche. VDB project in Haaltert staat voor u klaar! Alle werknemers hebben oog voor detail en volgens stapsgewijs bepaalde aandachtspunten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de manier waarop de het water uit de waterinstallatie wordt afgevoerd. Ook wordt er meteen gekeken of alle installaties nog naar behoren werken. Zij kijken dus veel verder dan enkel water laten keuren. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende:

  • Plannen van het gebouw of van de woning op A4 of A3-formaat voorzien;
  • Het merk en het type van de badkranen, douchekranen en keukenkranen oplijsten;
  • Eventueel een volledige toestellenlijst voorzien, maar dit is geen verplichting.

Kortom, water laten keuren laat u met een gerust hart uitvoeren door iemand van het team bij VDB project.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

Neem vandaag nog contact op om uw water te laten keuren door VDB project in Haaltert. Bij hen kunt u terecht voor een deskundige, razendsnelle en flexibele aanpak op maat van uw wensen. Wilt u meer weten over de service van het bedrijf? Bel ze even op, laat uw gegevens achter via het online contactformulier of stuur ze een e-mail met al uw vragen. Zij staan klaar om uw water te laten keuren.  

https://www.vdbproject.be/