China Works
Electronica en Computers

Drone kopen

Drone kopen? Let dan even op de volgende zaken bij het kopen van drones

 

Naast het kiezen van een drone die bij jouw eisen past zijn bij het drone kopen ook de drone onderdelen en accessoires zeer belangrijk. Propeller guards zorgen er bijvoorbeeld voor dat zowel jij als de mensen om je heen worden beschermd. Het gebruik van de guards dient ook ter bescherming van de drone zelf. Daarnaast is het pimpen van je drone gewoonweg leuk. Als beginner moet je er rekening mee houden heel wat propellors kapot zullen gaan in het proces van het leren om met een drone te vliegen. Aangezien de prijs van propellers erg laag is, is het zeker zinvol om altijd een paar of twee als reserve bij je te hebben.

 

Er verschijnen steeds meer drone shops waar je een drone kunt kopen. Drone met camera is ook zeer populair. Online shops en winkels hebben een ruim aanbod van kleine mini drones tot aan grote quadcopters. In veel gevallen koop je een drone die ready to fly wordt geleverd. Dit houdt in dat de drone direct uit de doos gebruiksklaar is, zonder dat je iets in elkaar hoeft te zetten. Daarnaast zijn er drones in een bind-n-fly uitvoering. Dit houdt in dat de drone nog een accu of zender nodig heeft die je zelf dient te plaatsen. Daarnaast zijn er diverse drone bouwpakketten te kopen voor de echte enthousiasten. Een drone bouwpakket is alleen voor de echte liefhebbers die handig zijn en veel know how hebben van drones.

 

Bijna alle drone leveranciers of winkels leveren drones inclusief een batterij of anders zelfs met een extra reserve batterij. De meeste drone batterijen gaan echter beperkt mee. Gemiddeld gezien een kwartiertje. Als je langer in de lucht wil blijven is het aan te bevelen om een reserve batterij op pad mee te nemen. Wat ook zeer aan te bevelen is, is een transport rugzak of transport koffer. Deze zorgt er namelijk voor dat je dure drone goed beschermd is tijdens het transport maar ook als je de drone thuis opbergt. Niks is zo vervelend als krassen op je drone op gebroken of gebogen propellers omdat je de drone niet goed opgeborgen hebt.

 

Let er op dat je een drone koopt bij een betrouwbare dronewinkel; bij voorkeur eentje met een winkel keurmerk. In veel gevallen hebben deze droneshops ook een winkel waar je terecht kan voor tips en advies maar ook voor bijvoorbeeld reparatie of garantie verlenging. Je kunt natuurlijk ook een tweedehands drone kopen voor een lager bedrag maar dan heb je geen garantie en loop je het risico dat je met allerlei verborgen kosten te maken krijgt.

 

Ga je binnenkort een drone kopen? Bekijk dan eerst goed het aanbod en de prijzen en maak dan de juiste keuze die bij jouw wensen en budget past!

https://www.dronekiezer.nl/