China Works
Webdesign

Hoe Optimaliseer Je Je AdWords Campagnes

AdWords campagnes zijn een snelle en makkelijke manier om je bedrijf of product te adverteren. Je betaalt wanneer mensen op je advertentie klikken; als niemand klikt betaal je niet. Maar je wilt natuurlijk wel dat er mensen klikken aangezien dat de manier is om iets te verkopen. Daarom is het belangrijk om erachter te komen hoe je je AdWords campagnes kunt optimaliseren. Met een beetje verstand en planning zal dit je lukken.

Hoe optimaliseer je je AdWords Campagnes?

* Voeg negatieve trefwoorden toe. Door het toevoegen van negatieve trefwoorden zorg je ervoor dat je advertentie niet opkomt in zoekopdrachten naar de woorden die je in je negatieve trefwoordsectie plaatst. Wanneer je bijvoorbeeld plattegronden verkoopt voor het bouwen van een boomhut, wil je misschien het woord gratis in je negatieve woorden gedeelte plaatsen. Hierdoor worden de mensen die zoeken op “gratis plattegronden voor het bouwen van een boomhut” eruit gefilterd, of wanneer je een advertentie hebt voor koekjes wil je misschien het woord blokkeren toevoegen aan je negatieve woorden sectie om ervoor te zorgen dat je advertentie niet opkomt als mensen zoeken naar het blokkeren van cookies op de computer. Natuurlijk zal jij hele andere woorden gaan gebruiken, maar op deze manier kan ik het concept op een eenvoudige manier aan je uitleggen.

* Nieuwe advertentiegroepen toevoegen. Het toevoegen van nieuwe advertentiegroepen in elke campagne kan helpen bij het testen van verschillende trefwoorden. Je kunt de advertentiegroepen identificeren die het goed doen of die het juist niet zo goed doen. Hierdoor kom je erachter wat wel en wat niet werkt. Op deze manier weet je waar je je advertentiegeld aan uit moet geven.

* Extensies toevoegen. Extensies is extra informatie over je bedrijf dat toegevoegd wordt in de standaard regel naast je website en naam. Dit kan een adres of telefoonnummer zijn of meer informatie over wat je doet. De klant kan zo meer te weten komen over je bedrijf voordat hij de advertentie aanklikt.

* Aanbod aanpassen. Dit is goed om te doen voor de trefwoorden die het goed doen. In plaats van je te richten op een algemeen aanbod kun je meer besteden aan wat werkt en minder aan wat niet zo goed werkt. Maar je wilt natuurlijk wel dat mensen klikken omdat je dan kunt verkopen. Daarom is het belangrijk om erachter te komen hoe je je AdWords campagnes kunt optimaliseren.

Wilt u meer tips en trucks van de experts? Bezoek dan eens de Google Marketing Universiteit en de Google Adwords specialisten zullen u ter woord staan om u inzichten te verschaffen in uw lopende campagnes.

http://gmu.online