China Works
Eten en drinken

Een catering op maat voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest bij deze traiteur

Voor een huwelijksfeest of bedrijfsfeest gaat u uiteraard op zoek naar de perfecte catering van een ervaren traiteur. Hierbij wilt u het liefst ook zoveel mogelijk inspraak hebben op het verloop van deze catering en van een service op maat genieten. Bij JÖRD geniet u van een traiteur die ervoor zorgt dat de catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest volledig verloopt zoals u dat gewenst had. Denk daarbij aan een bediening zoals u die graag had gezien. Elk feest is namelijk anders en afhankelijk van de stijl van het feest is, moet er een andere vorm van catering voorzien worden. U wilt namelijk dat de gasten zorgeloos kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. Heeft u een feest waarbij de gasten probleemloos van tafel naar tafel rondlopen en met iedereen een praatje aanslaan? Of heeft u liever de klassieke formule, waarbij de gasten in groepen aan tafel zitten? In beide gevallen is een andere vorm van catering optimaal.

Kies voor de stijl van catering die u verkiest

Bij JÖRD heeft u de keuze uit verschillende formules. Zo stelt deze traiteur bijvoorbeeld graag een buffet op als catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Daardoor kunnen de gasten zelf kiezen wat ze eten uit het brede aanbod en zodoende de juiste hoeveelheden op hun bord leggen waarmee zij verzadigd zullen zijn. Bij feesten waar u beschikt over vele statafels is een walking dinner een leuke variant. Hierbij serveren de medewerkers van JÖRD verschillende gerechten aan de gasten, terwijl zij van tafel naar tafel kunnen gaan zonder een gang te missen. Hierbij kiest u ook hoeveel gangen u aan de gasten wilt laten serveren. De klassieke à table bediening is uiteraard ook mogelijk, waarbij een luxe driegangendiner geserveerd wordt.

Neem contact op voor meer informatie

Zou u graag JÖRD willen inschakelen als traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest? Dan neemt u uiteraard het best contact op met hen en zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.