China Works
Dienstverlening

Heerlijk lunchen op een sfeervolle locatie in Breda centrum

Gaat u shoppen in de gezelligste binnenstad van Nederland en wilt u tussen de middag genieten van een lekkere lunch? Of heeft u met een aantal vrienden of vriendinnen afgesproken om bij te kletsen onder het genot van een lunchgerecht? Ga dan eens lunchen bij Parc Breda middenin het bruisende centrum. Neem plaats in de sfeervolle serre met uitzicht op de Grote Markt of op een van de gezellige loungebanken en laat u verblijden door overheerlijke broodjes, smaakvolle soepen en frisse salades. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Geniet van de heerlijkste gerechten als u gaat lunchen in Breda centrum

De lunchkaart heeft eindeloos veel mogelijkheden, waardoor er altijd wel iets op zal staat wat bij u in de smaak valt.  Houdt u van authentieke gerechten? Ga dan voor broodje met rundercarpaccio, kalfskroketten of gemarineerde zalm. Wilt u graag iets nieuws proberen? Kies dan voor de knolselderij-truffelsoep of ga voor een salade met gebakken zeebaars. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg keuze. Weet u niet waar u zin in heeft of kunt u gewoonweg niet kiezen? Dan staan de vriendelijke gastvrouwen en -heren klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergenen of volgt u een speciaal dieet? Geef dit door, want dan wordt er rekening mee gehouden. Zo geniet u van de heerlijkste gerechten als u gaat lunchen in het centrum van Breda.

Naast lunchen is er veel meer mogelijk in het centrum van Breda

Parc Breda is meer dan een sfeervolle lunchlocatie in het centrum van de stad. Zo is dit ook hét adres als u met uw gezelschap een High Wine wilt doen. Dit kan elke donderdag tot en met zondag tot 17.00 uur en reserveert u vooraf. U geniet dan van drie gangen met zes proefglaasjes. Daarnaast kunt u natuurlijk ook genieten van een overheerlijk diner, gaat u hier borrelen met uw collega’s of vrienden en kunt u zelfs een cocktailworkshop volgen. Reserveer alvast uw tafeltje als u gaat lunchen, borrelen of dineren op deze locatie in het centrum van Breda.