China Works
Webdesign

Hoe werkt een zoekmachine?

Zoekmachines zijn de bibliotheken van de digitale wereld. Alleen slaan zoekmachines geen kopie op van een bladzijde uit een boek, maar van webpagina’s. Als u uw zoekopdracht in een zoekmachine intypt doorzoekt een zoekmachine alle pagina’s van de index en probeert voor u de meest relevante resultaten op te halen. Om dit uit te kunnen voeren gebruikt een zoekmachine een algoritme. Niemand weet precies hoe zo’n algoritme werkt, maar wel hebben we vanuit Google wat aanwijzingen over hoe zo’n algoritme ongeveer in elkaar zit. Daarnaast heeft een SEO specialist Eindhoven ruime ervaring hiermee.

Hoe werkt Search Engine Optimization?

Search Engine Optimization wordt vaak als afkorting gebruikt en kennen we zodanig als SEO. SEO is, simpel gezegd, wat er aangetoond wordt aan de zoekmachine waarom de inhoud van uw website het beste resultaat is voor het betreffende onderwerp. Zoekmachines hebben namelijk allemaal hetzelfde doel. Dat is de beste en meest relevante resultaten tonen aan de gebruiker. Als u meer organisch verkeer naar uw website wilt, moet u het algoritme van Google zien te begrijpen. Elke zoekmachine heeft een ander ranking algoritme, binnen Google meten ze deze ranking met een zogeheten DA waarde.

Wat is DA waarde?

Een DA waarde wordt aan uw website gegeven door middel van linkbuilding. Overigens kan een SEO specialist Eindhoven u hier alles over vertellen. Linkbuilding is het ruilen van linkjes naar uw website op een andere website. Hoe meer u er heeft, hoe hoger uw DA waarde is. Daarnaast is het ook nog van groot belang dat deze linkjes van een goede kwaliteit zijn. Dat houdt onder andere in dat de website waarop u uw link plaatst een bepaalde relevantie heeft tot uw link. Bijvoorbeeld: u bent bakker en ruilt een link over bruinbrood (die linkt naar uw eigen bruinbrood webpagina) met een website over vliegtuigonderdelen. Dat heeft weinig effect, want Google zit dit niet als een kwalitatieve link. Plaatst u diezelfde link op een website over bakrecepten, dan ziet Google dit als een kwalitatieve match en stijgt uw DA waarde!

De beste SEO-specialisten vindt u in Eindhoven!

Linkbuilding is tijdrovend en precisiewerk. Gelukkig hoeft u al die kennis van algoritmes niet zelf uit te doctoren. Professionals hebben hier veel ervaring mee en kunnen samen met u een perfecte SEO strategie bepalen. SEO Eindhovenstaat bekend om zijn kwalitatieve en creatieve specialisten die u kunnen helpen met de meest effectieve zoekmachine optimalisatie. Want in Eindhoven vindt u de meest nuchtere marketeers die u met hun Brabantse gezelligheid graag op weg helpen door samen te werken. Daarnaast is Eindhoven niet alleen de slimste regio van Nederland, maar ook nog eens een van de slimste ter wereld! Met name op gebied van hoogwaardige technologie en design moet u in Eindhoven zijn en laat die onderwerpen nou net bij SEO een grote rol spelen. Een SEO specialist Eindhoven helpt u verder, tel uit uw winst!