Waarom leasen steeds populairder wordt voor zzp’ers

Er zijn steeds minder zzp’ers die zelf een bedrijfsauto aanschaffen. Auto leasen zzp wordt nog steeds populairder onder ondernemers. Dit komt omdat veel zelfstandigen er voor terugdeinzen om zelf een dure bedrijfsauto aan te schaffen. Dit vergt namelijk een grote investering. Je kunt dit geld natuurlijk reserveren, maar als je net start met je bedrijf of als je maar net genoeg verdient om rond te komen dan is dit vaak geen optie. Er is simpelweg geen geld om apart te zetten. En een dure persoonlijke lening aflossen is vaak ook niet mogelijk of niet wenselijk.

Welke auto is geschikt als bedrijfsauto? Je moet natuurlijk kijken wat je met de auto wilt doen. Hoeveel kilometers ga je jaarlijks rijden en wat wil je kunnen vervoeren? Daar moet je je keuze op afstemmen. Als je kiest voor degelijkheid en klasse dan kies je natuurlijk voor Mercedes Vito lease. Dit is een deugdelijke bedrijfsauto die je zeker niet met pech langs de weg zal laten staan. De Mercedes is al vele jaren een betrouwbaar merk en dat geldt dus ook voor deze Mercedes Vito. Je kunt je bedrijfsauto laten leveren in verschillende kleuren en natuurlijk is het mogelijk om je bedrijfsnaam er op aan te laten brengen zodat je ook nog extra reclame maakt. Je klanten zullen zeker vertrouwen in je hebben als je voor komt rijden in de Mercedes Vito.

Voor vele branches inzetbaar De Mercedes bedrijfsauto’s zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Of je nu lekkere gerechten rondbrengt als cateraar of aan de slag gaat als timmerman of schilder. Je kunt de bedrijfsauto precies zo inrichten zoals voor jou handig is. Er is hoe dan ook voldoende ruimte om alles wat je wilt te kunnen vervoeren. Je zult vele jaren plezier hebben van je praktische Vito bedrijfswagen.

https://www.autoleasenzzp.nl