China Works
Groothandel

Zoekt u een echte krachtpatser van Silvent?

Silvent maakt persdrukpistolen in allerlei soorten en prijsklassen en KDS Advies verkoopt een fraaie selectie van de populairste modellen. Wat zijn uw wensen en eisen? Hebt u behoefte aan een echt krachtig exemplaar waarmee zelfs onder de zwaarste omstandigheden de meest vervuilde objecten effectief kunnen worden schoon geblazen, dan heeft Silvent enkele state-of-the-art modellen voor u.

High-end Silvent persdrukpistolen

De high-end Silvent persdrukpistolen bestaan uit de modellen 2055-A, 757-L, en de 4015-LF. Er zijn nog meer vergelijkbare modellen, maar dit zijn de populaire en bewezen modellen (die vanwege hun kracht altijd moeten worden voorzien van een veiligheidskoppeling voor perslucht om veiligheid te garanderen). Wat kunt u hier precies mee? Waar normaal reinigen met andere beproefde methodes niet meer voldoet of simpelweg de klus niet geklaard krijgt, biedt het werken met perslucht soelaas. De eerdergenoemde modellen vormen het neusje van de zalm en blinken uit op het gebied van kwaliteit, kracht, efficiëntie, veiligheid en geluidscomfort.

Hoe goed zijn deze topmodellen van Silvent dan?

Er kan een duidelijke vergelijking gemaakt worden. Deze modellen bieden ongeëvenaarde kracht en precisie dankzij hun laminaire luchtstroom. Deze luchtstroom is buitengewoon geconcentreerd, voorzien van een beschermende luchtstoom om de kernstroom heen en veroorzaken vrijwel geen turbulentie. Dit betekent preciezer werken, een krachtigere luchtstroom (en dus effectievere reiniging) en optimale veiligheid. En dat alles met een geluidsniveau dat vergelijkbaar (en soms zelfs beter is) dan dat van instapmodellen. Investeren in zo’n topmodel van Silvent betekent dus dag in dag uit profiteren van de best mogelijke prestaties, terwijl u zeker weet dat u ruimschoots voldoet aan de OSHA-eisen. Met de montage van een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgt u voor nog meer efficiëntie en veiligheid omdat deze de luchtdruk reguleert en lekken helpt voorkomen.

Altijd beschikbaar voor advies

U wilt het juiste persluchtpistool voor optimale prestaties tijdens echt zware omstandigheden? In dit segment kunt u niet alleen rekenen op topprestaties, maar ook op diverse configuratiemogelijkheden, zoals extra lange hendels en uiteinden. Kracht, functionaliteit en veiligheid, zeker in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht, gaan hand in hand.