China Works
Image default
Groothandel

Bestel uw glazen bij deze ervaren glazen- en porseleinhandelaar

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en betrouwbare glazen- en porseleinhandelaar met een uitgebreid aanbod? Dan stopt uw zoektocht bij 5dcor. In de webshop van deze specialist vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten glazen. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige waterglazen, sierlijke wijn- en champagneglazen, maar ook aan bierglazen en stevige bierpotten die ideaal zijn voor cantussen of bierfeesten. Het maakt niet uit naar welk soort glas- of porseleinwerk u op zoek bent, u vindt het gegarandeerd in de webshop van deze specialist. Ontdek het aanbod snel in de uitgebreide webshop.

Bedrukte glazen voor die persoonlijke toets

Wist u dat het mogelijk is om bij deze gespecialiseerde glazen- en porseleinhandelaar uw glazen te laten bedrukken? Deze experts hebben al 20 jaar ervaring in het bedrukken van glas en porselein en streven dan ook te allen tijde naar een uitstekend eindresultaat. Indien gewenst, kan deze expert uw glaswerk bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo. Dit zorgt voor een extra persoonlijke toets en zal zeker in de smaak vallen. Wilt u uw werknemers een leuk cadeau geven? Dan kunt u bijvoorbeeld ook koffietassen laten bedrukken met de naam van uw personeelsleden. Zo drinken zij iedere morgen een heerlijk kopje koffie uit hun eigen tas. U kunt rekenen op uitzonderlijke kwaliteit en bent verzekerd van duurzaam glaswerk en porselein.

Bekijk het glaswerk online

Wilt u voor uw bedrijf, horecazaak of vereniging een groot aantal glazen kopen? Dan zit u goed in de webshop van 5dcor, een professionele glazen- en porseleinhandelaar met jarenlange ervaring. Ontdek dus snel het aanbod online en plaats de glazen die u nodig heeft in het winkelmandje. Bestellen is heel eenvoudig! Heeft u toch nog vragen of krijgt u graag meer informatie? Dan helpen de deskundige medewerkers u graag verder. Neem dus snel een kijkje in de webshop van deze glazenspecialist en schenk uw dranken binnenkort in nieuwe, prachtige glazen.