China Works
Image default
Aanbiedingen

Vincent Sheppard meubels geven karakter aan je eetkamer

Maak kennis met Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is een meubelmerk dat aan een sterke opmars bezig is. De reden achter dit succes hoeven we niet ver te zoeken. Het merk vertrouwt namelijk op een klassieke combinatie: tijdloze ontwerpen met een focus op hoge kwaliteit. Hierdoor heeft Vincent Sheppard direct de harten van duizenden liefhebbers veroverd. 

De collectie

Het assortiment bestaat uit twee grote productgroepen, namelijk:

Vincent Sheppard tafels

De tafel vormt het hart van elke eetkamer. Het is een plek waar we eten met familie en vrienden. Het is dus een echte ontmoetingsplaats. Vincent Sheppard zet die ontmoetingsplaats in de verf met een schitterende collectie houten tafels. Alle modellen hebben een tafelblad in massieve eik. De poten zijn verkrijgbaar in een A-vorm of X-vorm. Daarnaast kiest u zelf hoe lang uw Vincent Sheppard tafel is. Er bestaan enkele standaardmaten, maar u kunt ook voor maatwerk per 20 cm opteren.

Vincent Sheppard stoelen

Elke tafel heeft stoelen nodig. Ook daar heeft Vincent Sheppard aan gedacht. De zitkuip wordt gemaakt volgens de Lloyd Loom techniek, wat doet denken aan rotan maar veel duurzamer is. Dat combineert erg goed met de houten poten (bij de Vincent Sheppard Jack stoel). Er is ook een metalen onderstel verkrijgbaar (Vincent Sheppard Joe). Tenslotte kunt u nog kiezen tussen twee verschillende kleuren: wit en zwart.

Diversen

Tenslotte bevat de collectie nog enkele diverse meubels, zoals een bijzettafel en een lichtslinger om boven de eettafel te hangen. Dit zijn leuke extraatjes om je eetkamer of terras verder aan te kleden.

Outdoor meubels 

Vincent Sheppard meubels zijn ideaal om in uw eetkamer of keuken te zetten. Maar wist u al dat ze ook outdoor bruikbaar zijn? De nieuwe collectie is ook geschikt voor gebruik buitenshuis, bijvoorbeeld op uw terras. Dat maakt ze nog veelzijdiger. 

Houdt u van Vincent Sheppard meubels en zoekt u een officieel verkooppunt? Gero in Lier is een erkend verdeler van dit merk. Daar kunt u dus terecht met al uw vragen.

https://www.gerowonen.be