China Works
Image default
Aanbiedingen

Een diepgaande reiniging van al uw afzuigsystemen in horeca

Bezit u een onderneming in de horeca? Dan weet u maar al te goed hoe belangrijk het is om hygiënisch aan het werk te gaan. Dat is niet alleen belangrijk om te voldoen aan de wettelijke normen, maar ook voor de gezondheid van de klanten en het personeel. Bij Valor Services staan ze daarom klaar om voor een reiniging van uw afzuigsystemen in de horeca. Aangezien het vaak een moeilijke klus is om deze zelf schoon te maken, helpen zij hier graag een handje bij. Als u deze taak te lang laat liggen, kan dat niet alleen risico’s opleveren op vlak van hygiëne en gezondheid. Het is tevens ook mogelijk dat de brandveiligheid van uw gebouw in het gedrang komt. Omdat er zich vele vetresten opstapelen in de afzuigkap of in het luchtbehandelingssysteem, heeft u een bijzonder brandbare substantie gecreëerd. Deze behoort tot het verleden met een reiniging van uw afzuigsystemen in de horeca door Valor Services.

Vertrouw op ervaring en deskundigheid

Bij Valor Services verzorgen ze al jaren de hygiëne van horecazaken. Hierbij kijken ze verder dan een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca of het plaatsen van een luchtbehandelingssysteem. Denk bijvoorbeeld ook aan een manier om vet af te voeren via een brandveilige manier en zonder daarbij de leidingen te beschadigen. Ook een algemene schoonmaakbeurt van de keuken kan ervoor zorgen dat de vervelende en onbereikbare hoekjes eindelijk eens worden behandeld. Al deze innovatieve toepassingen en uitstekende diensten kunt u verkrijgen bij Valor Services.

Maak de juiste keuze

Investeren in het onderhoud en de schoonmaak van uw faciliteiten zorgt ervoor dat uw horeca klaar is voor de lange termijn. Met een reiniging van de afzuigsystemen of het verzorgen van een luchtbehandelingssysteem zet u belangrijke stappen naar een duurzame horecaonderneming. Maak daarom de juiste beslissing en schakel de diensten in van Valor Services. Neem hiervoor contact op met de deskundige medewerkers.